«Україна в огні»: солістка гурту «Лісапетний батальйон» презентувала нову піню (ВІДЕО)

«Україна в огні»: солістка гурту «Лісапетний батальйон» презентувала нову піню (ВІДЕО)
Фото з відкритих джерел
  • Наталія Фаліон заспівала в дуеті її з донькою.  

У Наталії Фаліон з П'ятничан що на Чемеровеччині, – знову прем’єра.

Солістка та засновниця славнозвісного гурту «Лісапетний Батальйон» 17 жовтня презентувала пісню «Україну в огні». Заспівала її спільно з донькою Катериною Фаліон, яка також є учасницею дзвінкоголосого батальйону.

«Пісня про нашу Україну, про її страждання, про її мужність, хоробрість, терпіння та любов, - зазначила співачка. – «Україна в вогні» - це, на жаль, про сьогодення».

Відео дня

До слова, це не вперше донька й мати співають дуетом. Скільки сердець тільки підкорили «Дві долі» у їхньому виконанні.

А у вересні «Лісапетний батальйон» почастував своїх прихильників жартівливою піснею «Бджоли». Присвятив її пасічникам та всмі, хто любить бджіл, мед  і до меду.

«Можна вважати, що це прем’єра, - написала тоді Наталія Фаліон. -  І хоч написана вона була ще до 24 лютого та, на жаль, ми не встигли презентувати її нашим шанувальникам. Тепер маємо таку нагоду. Гарного перегляду. Все буде Україна!»

ДОВІДКА.
Колектив «Лісапетний Батальйон» – продукт об'єднання двох народних гуртів «Забава» зі Скали-Подільської, що на Тернопільщині, та «Бабине літо» з П’ятничан, що на Хмельниччині.
Керівниця гурту - Наталя Фаліон. Народилася та виросла вона в тих самих П’ятничанах, що на Чемеровеччині.
Із важким баяном, в холодному сільському клубі вона збирала небайдужих односельчан, переважно жінок, та разом співали народних пісень.
Так і створився перший колектив, аматорський театр пісні «Бабине літо» при П’ятничанському сільському будинку культури
З часом колектив отримав статус народного, а Наталя Іванівна вигадала власну родзинку, вона почала сама писати пісні, дуже схожі на народні. Пісні про звичайних жителів села, про їхній побут, відносини, захоплення. І дуже скоро ці пісні полюбились людям та почались сприйматись як народні.
Згодом Наталя Фаліон стала викладати співи у сусідній Скала – Подільській, що на Борщівщині. На базі музичної школи, який має назву «Забава», й було створено однойменний гурт. Його хітом була пісня «Лісапет».
Через 20 довгих років постійної важкої праці, самовдосконалення та пошуку саме «Лісапет» привіз Наталю Іванівну та її запальних жіночок на велику сцену в шоу «Україна має талант» - 5-й сезон. Для участі у шоу Наталя Іванівна об'єднала два гурти в один та дала йому назву «Лісапетний Батальйон» на честь хіта, що привів їх до слави та за рахунок великої кількості учасниць, аж 14 чоловік. Ось вам і «Лісапетний батальйон».
У складі гурту немає жодної професійної співачки. Є викладач, вихователь дитячого садка, медсестра, бібліотекар, продавчиня магазину, обліковець, домогосподарка, багатодітна мати, художній керівник клубу. Звичайні люди для звичайних людей
Як і обіцяла Наталя Іванівна, усі кошти, отримані за перемогу, дівчата витратили на будівництво Храму у своєму селі.
Сьогодні гурт уже випустив 6 альбомів з власними піснями.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up