Управління статистики перевірило, де живуть хмельничани

Управління статистики перевірило, де живуть хмельничани
Ілюстративне фото з сайту pixabay.com
  • Абсолютна більшість жителів Хмельниччини має власне житло.

  • У третині домогосподарств не вистачає житлової площі.

У Хмельницькій області налічується майже 476 тисяч домогосподарств. Працівники Управління статистики Хмельницької області вибірково перевірили умови життя хмельницьких сімей. Як повідомляє сайт управління, такі перевірки проводяться вже протягом багатьох років.

Фахівці з’ясували, що окреме житло мають 94% жителів області, ще близько 3% займають частину індивідуального будинку, а 2% мешкають у гуртожитках.

Цікавим також є те, що третина хмельничан мешкає у житлі, площа якого є меншою, ніж та, яка передбачена санітарними нормами у розрахунку на одну людину. Також спеціалісти з’ясували, що найбільше мешканців живе у будинках, які у зведені у 1970-х — 1980-х роках. Таких жителів Хмельниччини понад третина.

Відео дня

Також під час обстежень з’ясувалося, що у двокімнатних та трикімнатних оселях мешкає приблизно по третині хмельничан.

Крім того, спеціалісти провели опитування та з’ясували, що своїми житловими умовами задоволена половина мешканців області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up