“Ваш нік з інсти в мене на стіні”: хмельничанин Андрій креативно збирає гроші для ЗСУ

“Ваш нік з інсти в мене на стіні”: хмельничанин Андрій креативно збирає гроші для ЗСУ
  • 23-річний Андрій Кравчук з Хмельницького креативно підійшов до збору грошей на авто для військових.

  • Деталі дізнавайтеся в матеріалі.

Під час повномасштабної війни українці стали масово відкривати збори грошей на амуніцію, автівки та інше для Збройних Сил. При цьому долучаються не лише волонтери, а й люди різних професій. Кожен задіює свою діяльність на допомогу армії.

Так, чимало хмельничан стали організовувати благодійні заходи, акції, продажі речей та іншого. Долучаються до справи й вуличні музиканти. Час від часу на центральних вулицях міста можна зустріти людей, які грають на інструментах й збирають кошти на потреби військових.

Деякі хмельничани підходять до цієї справи креативно. Як от 23-річний Андрій Кравчук. На своїй сторінці в Instagram хлопець став збирати гроші на автівку для ЗСУ. За донат він залишає нік людини в соцмережі на власній стіні у квартирі. “Ваш нік з інсти в мене на стіні”, - каже він. Розповідає - ця ідея прийшла йому тоді, як взявся за ремонт в кімнаті. 

Відео дня

Хлопець каже: він долучився до збору іншого користувача соцмережі - Сергія Гурмана. Мовляв, той від початку повномасштабної війни активно допомагає і військовим, і переселенцям. Наразі ж актуальним є збір на авто для 36 окремого стрілецького батальйону. Нагадаємо - він створений у квітні 2022 року на Хмельниччині. Ціль збору - покрити нестачу коштів, це 60 тисяч гривень. Наразі вдалося зібрати понад 46 тисяч гривень. 

Андрій Кравчук має 605 читачів в Instagram. Люди продовжують долучатися до збору, а хмельничанин - записувати їхні імена вдома на стіні. Те, як поповнюється цей список, він фіксує на відео, які оприлюднює. 

Долучитися до збору на автівку можна за допомогою банки за посиланням. 

Також раніше ми вам розповідала, як 7-річна Діана з Хмельницького обрізала волосся й віддала гроші на потреби військових. Дівчинці відрізали 45 сантиметрів, за що вона отримала 4 900 гривень. Детальніше про цю історію читайте в окремому матеріалі. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кравчук Игорь

    треба ПЕРЕМОГТИ !!!

keyboard_arrow_up