Відновлення краси після лікування раку: як це безплатно зробити хмельничанкам

Відновлення краси після лікування раку: як це безплатно зробити хмельничанкам
Фото ілюстративне
  • З початку цього року на консультацію до онколога в хмельницькі медзаклади звернулося понад 12 тисяч людей. 
  • А за даними ВООЗ, онко - є основною причиною смертей у всьому світі.
  • У Хмельницькому вирішили допомогти жінкам з онкологією наданням безоплатної б’юті-послуги. 
  • Розповідаємо детальніше. 

Онкологічні захворювання є основною причиною смертності у світі. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, минулого року на частку таких припало 10 мільйонів смертей. У більшості випадків онкозахворювання виявляють під час спеціалізованого надання медичної допомоги. Меншу ж кількість хворих - на профілактичних оглядах.

З початку року до онколога звернулися понад 12 тисяч хмельничан

Станом на початок 2021 року, в Україні на обліку в медзакладах перебувало майже 1,2 мільйона пацієнтів з онкологічними захворюваннями. 

У хмельницьких медзакладах цьогоріч за консультацією до онколога звернулися 12 675 людей. Найбільше таких було в обласному протипухлинному центрі - 6 605 пацієнтів. А також в міському лікувально-діагностичному центрі - 5 798 осіб. Дані про це розміщені в аналітичних дашбордах на сайті Національної служби здоров’я України. 

Відео дня

Хмельничанка Марина Кісільова вирішила допомогти жінкам з онко. Жінка займається перманентним макіяжем info. Тож допомогу людям з онкозахворюваннями вона пропонує у своїй сфері. Її ініціатива полягає у безоплатному створенні напилення брів хворим на рак. Каже, така ідея виникла, коли все частіше в соцмережах стала натикатися на світлини таких жінок. 

“Хочеться, щоб жінки з онко завжди відчували себе красунями”

Марина Кісільова працює у б’юті-сфері понад 4 роки. Сама вона натура творча. Спершу була дизайнером одягу, згодом художницею. Попри це вона зізнається - створювати красу на обличчі людей мріяла завжди. В результаті, вона й стала майстром перманентного макіяжу, що нині в тренді. 

Нет описания.

Саме одну з таких трендових послуг Марина пропонує жінкам, які хворі на рак. Розповідає, що гортаючи стрічку в соцмережах не раз натрапляла на фото людей, які перебувають на етапах лікування. За її словами, побачене її вразило. Адже деякі з жінок після такого методу лікування раку, як хіміотерапія, стикаються з побічними ефектами. Один із них - випадання волосся. 

Саме тому майстер перманентного макіяжу вирішила подарувати жінкам із раком можливість завжди відчувати себе привабливими. “Усі жінки мають почуватися красунями. І онкозахворювання не має заважати цьому”, - каже Марина Кісільова. 

Хмельничанка пропонує безоплатне пудрове напилення брів. Вона впевнена, що ця послуга додасть жінкам впевненості в собі.

Якщо серед ваших рідних, друзів чи знайомих є жінки з онкозахворюваннями - запропонуйте їм цю можливість. Щоб скористатися безоплатною послугою від майстра, пишіть нам в редакцію у соцмережах - Facebook та Instagram. 

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up