“Віртуального сексу не було”: хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук розповіла про особисте

“Віртуального сексу не було”: хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук розповіла про особисте
Фото зі сторінки спортсменки в Instagram
  • Відома спортсменка з Хмельницького розповіла про стосунки із чоловіком та свекрухою в програмі “У формі #зірки”.
  • Яка Марина Бех-Романчук поза спортом?

24-річна Марина Бех-Романчук відома спортсменка і в Україні, і за її межами. Дівчина спеціалізується у стрибках в довжину, а також є призеркою чемпіонатів світу та Європи. 

Спортивна, із підкачаними формами та серйозним поглядом - такою її бачать більшість. Проте, поза спортом хмельницька легкоатлетка має звичайне життя: із чоловіком, свекрухою та сторінкою в Instagram. Тож, яка вона, в звичайному житті? Про це спортсменка розповіла ведучій Уляні Шух.

Марина Бех-Романчук активно веде сторінку в Instagram. Там спортсменка часто публікує спекотні фото, на яких постає в усій своїй красі. Крім того, профіль дівчини наповнений низкою світлин із її чоловіком. До речі, він теж спортсмен. Щоправда, його специфіка - це плавання. На фото подружжя часто демонструє пристрасні поцілунки, а їх одяг зводиться до мінімальної кількості.

Відео дня

Всі підписи під світлинами Марина пише виключно англійською мовою. Як легкоатлетка розповіла ведучій Уляні Шух, перед публікаціями все віддає на перевірку чоловікові. Мовляв, англійську мову знає не дуже добре. А от самі світлини для її профілю робить переважно її тренер. Із ним Марина Бех-Романчук має домовленість: спортсменка гарно тренується, натомість він її гарно фотографує.

На своїй сторінці в Instagram дівчина має 207 тисяч читачів. Разом із тим, зізнається: заробіток із соцмережі отримує. Додає, що становить він 15%  її загального доходу. 

Розповіла Марина Бех-Романчук і про стосунки із чоловіком. Каже, що в їх сім’ї всі рішення приймаються разом. За час перебування в статусі дружини, Марина здобула чимало призових місць. Як зазначає легкоатлетка, цьому посприяв саме чоловік. Та через спорт подружжя час від часу знаходяться на відстані. Тож спілкування завжди підтримують за допомогою відеозв’язку. Марина розповіла, що таким чином діляться враженнями, які накопилися протягом дня. “Та віртуального сексу ще не було” - каже Марина Бех-Романчук. 

Спортивна форма, накачані сідниці та прес - заслуга зовсім не дієт. Марина розповіла, що ніяких жорстких обмежень в їжі не має. Керується лише одним правилом: можна їсти все, але потроху. Та от від чого ніколи не відмовиться - то це від запіканки, яку готує свекруха. “Коли приїжджаю в гості, мама завжди готує запіканку, бо знає,що я її неймовірно сильно люблю” - каже Марина Бех-Романчук. Загалом дівчина зізнається, що стосунки із батьками чоловіка має ідеальні. Також спортсменка привідкрила завісу планів на майбутнє. У них згадала і про поповнення в їх сім’ї. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up