Війна очима азовця зі Шепетівщини

Війна очима азовця зі Шепетівщини
Світлини зі сторінки Полонне
  • На передовій воїн мріє про перемогу та …капучино.

Його серце – сталь, а кров – «Азов»! Влад Нікончук родом з Дубового Гаю, що на Шепетівщині. Третій місяць 23-літній воїн боронить країну в лавах «Азову».

Питання йти чи не йти на фронт у тренера боксерського клубу «NIKON» не виникало. Пішов добровольцем. Вступив до полку «АЗОВ ССО КИЇВ» і спільно з побратимами впевнено тримає позиції в самісінькому пеклі.

Поспілкуватися з азовцем вдалося «Полонному». Ось кілька думок бійця.

Відео дня

- На війні…

- …усе по-іншому, - зауважив Віктор Нікончук. - Кожен день стає вдячністю, змінюються пріоритети та цінності. Минулі проблеми не такі вже й важливі. На їхнє місце прийшла усвідомленість того, що ти робиш й для чого ти робиш. Тут не потрібно багато повсякденних речей, достатньо хорошої амуніції, хоча кожен підрозділ постійно чогось потребує. Всі ці речі – «розходніки». Наприклад, пригнали новий автомобіль, а тут ви змушені його покинути. Це відбувається з багатьма речами, тому нам потрібна постійна підтримка.

- Хочеться, щоб…

-… нас не забували й на безпечних територіях. Зараз все залежить від нашого народу.

- Аби бодай на крок наблизити країну до перемоги…

-…не мовчіть. Робіть репости. Бачили, що трапилось в Оленівці? Пишіть на міжнародні платформи, донатьте, плетіть сітки, допомагайте чим можете, але не мовчіть.

- Зараз ми…

-…чекаємо на зброю від Заходу. Вона допомагає здійснювати точні удари по позиціях ворога. Завдяки цій зброї нам вдасться прогнати окупанта до його кордонів.

- Наші хлопці…

-…дуже вмотивовані. Ми тут завдяки правді.Нам є що захищати. Страшно уявити, що в головах у тих нелюдів. Вони - пусті. У кожного українського воїна є фляга з водою. У них ми знайшли щось схоже на суміш браги. Вони йдуть сюди за гроші, а ми - за свободу.

- Українцям потрібно…

-…постійно бути насторожі. На­ша дер­жа­ва вже дав­но при­ваб­лює неп­ри­віт­них су­сі­дів. Пот­рібно вже за­раз зай­ма­ти­ся фі­зич­ною під­го­тов­кою… Не вар­то за­бу­ва­ти й про ін­ші ба­зо­ві ре­чі, та­кі, як на­дан­ня пер­шої до­ме­дич­ної до­по­мо­ги та стріль­бу. Ці на­вич­ки пот­рібні кож­но­му ук­ра­їн­цю й ук­ра­їн­ці.

- Найбільше мрію…

-…про перемогу, капучино та кілька енергетичних батончиків.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Катерина Чорна

    Хай вас воїни наші береже бог!🇺🇦
  • Alla Bayda

    Дякуємо мужнім воїнам за Україну!
  • Валентина Севастьянова

    Хай вас Бог оберігає
  • Читач92

    Дякуємо Влад ми за тебе молимось Слава Героям

keyboard_arrow_up