Внаслідок ракетного удару по столиці загинула хмельничанка Юлія Петрова та її чоловік

Внаслідок ракетного удару по столиці загинула хмельничанка Юлія Петрова та її чоловік
Колаж vsim.ua
  • Вона була менеджером з туризму та фотографом. 

  • Тривалий час мешкала з чоловіком у Києві. 

  • В їхню квартиру потрапила частина ракети. 

  • Тіла вдалося ідентифікувати лише через 2 дні. 

В ніч на 24 червня росіяни вчергове атакували Київ крилатими ракетами. Частина ракети влучила в багатоповерхівку у Солом'янському районі. Три поверхи посеред 24-поверхового будинку було зруйновано вщент. Той удар відібрав життя п’яти людей, одна з яких була хмельничанкою. 

Фото КМВА

Тіла Юлії Петрової та її чоловіка Даніїла Куриленка вдалося ідентифікувати через 2 дні. 26 червня про загибель пари повідомили на сторінці клубу історичної реконструкції "Рарог". 

— Моїх друзів більше немає серед живих. Ще ввечері ви кидаєте один одному мемасики, плануєте спільну поїздку та святкування дня народження. А за кілька годин їх просто не стало. Загинули від російської ракети. Отак моторошно обірвалися життя. А в серці утворилася дірка завбільшки з кратер, – написала подруга сім'ї Ірина Литвиненко.

Відео дня

Юлія Петрова була родом із Хмельниччини. Працювала менеджеркою з туризму. У квартиру в Солом’янському районі Юлія з чоловіком переїхали за кілька років до трагедії.

Фото зі сторінки Юлії в Інстаграм

Юлія захоплювалася фотографією, у мирний час приїздила до Хмельницького, аби зробити світлини. Вони з чоловіком були учасниками клубу історичної реконструкції «Рарог». Разом їздили на лицарські турніри, цікавилися подорожами та історією. Підтримували Збройні сили України, пишуть на сторінці платформи пам’яті “Меморіал”. 

— Юля була чарівною дружиною Даніїла та справжньою подругою. Вірною супутницею в усіх його пригодах. Була талановитою фотографкою і палкою вболівальницею наших турнірів... Біль переповнює серце, ми завжди будемо вас пам'ятати! Спочивайте з миром, дорогі друзі, – написав друг сім’ї Артем Береговий.

У Юлії залишилися батьки, а в Даниїла – батьки та брат. 

Різдвяний ярмарок у Хмельницькому. Світлина з Інстаграму Юлії Куриленко

— Дуже хочу вас запам'ятати такими, як побачила вперше. Тебе, дівчино з бездонними очима, яку ми наче ще тільки вчора приймали до галасливої Рарого-родини, мазали в сажі та називали своєю посестрою. І тебе, хлопче з вічною усмішкою, в якого ми сиділи на кухні після мого першого в житті реконструкторського фестивалю і тринділи про те, як ефективніше та веселіше бити людей залізяками. Мала честь знати вас обох. Вічного вам кохання у засвітах, – розповіла подруга сімʼї Крістіна Дзюба.

Юлія та Даніїл. Фото зі сторінки в Інстаграм

Той удар 24 червня по столиці відібрав життя п’ятьох людей.

Читайте також: Бачив доньку лише два дні: попрощалися з військовим Олегом Семенюком

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Читач88

    Так жаль молоде подружжя😔🙏,вічна пам'ять,хай спочивають, співчуття батькам😢
  • Наталі Присяжнюк

    Вічна пам'ять...
  • Лілія Трачук

    Вічне спочивання даруй їм,Господи
  • Наташа Душко

    Світла пам'ять таким молодим та невинним.
    Щирі співчуття рідним 😭

keyboard_arrow_up