Волочиськ прощається із загиблим військовим Олександром Трояновським (ВІДЕО)

Волочиськ прощається із загиблим військовим Олександром Трояновським (ВІДЕО)
Скріншот з відео
  • Сотні людей вийшли віддати останню шану герою.

На війні від артилерійського обстрілу загинув 37-річний мешканець Волочиська Олександр Трояновський. Про це у четвер, 10 березня, повідомили на Facebook-сторінці Волочиської ОТГ. Військовий народився 25 жовтня 1984 року. Закінчив школу №3 у Волочиську, вищу освіту здобув у Тернополі. Згодом працював у Волочиському відділі управління МВС.

Відтак був державним реєстратором Городоцького відділення бюро технічної інвентаризації. На службу до Збройних сил був прийнятий за контрактом. Мав звання сержанта та служив командиром артилерійського взводу.

Сьогодні, 12 березня, труна з тілом Олександра Трояновського прибула на Хмельниччину. Автомобіль з нею проїхав селами Волочиської ОТГ та центром громади. Віддати йому останню шану вийшли сотні мешканців. Відео опублікували на сторінці Волочиської міської ради. Панахида за загиблим військовим відбудеться завтра, 13 березня, о 12:00 у Покровській церкві (мікрорайон Волочиськ-1).

Відео дня
frame width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" data-src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FvolochyskaOTG%2Fvideos%2F289669239904585%2F&show_text=false&width=560&t=0">

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Людмила Шара-трембач

    Вічна пам'ять
  • Галина Романова

    Світла пам*ять...
  • Альона Мельник

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ
  • Evgenii Gonchar

    Вічна память

keyboard_arrow_up