Востаннє побачили сина: на Хмельниччині трагічно загинуло подружжя прикордонників

Востаннє побачили сина: на Хмельниччині трагічно загинуло подружжя прикордонників
  • Олександр та Неля Доценки взяли короткотермінову відпустку.

  • Вони приїхали до 13-річного сина, який через війну евакуювався з Бердянська до бабусі.

  • Ця зустріч виявилася останньою.

Олександр та Неля Доценки були прикордонниками Бердянського загону. Олександр Вікторович організовував та здійснював оперативно-розшукову діяльність. Його дружина Неля Анатоліївна тривалий час була речницею Луганського прикордонного загону й інформувала щодо обстановки на лінії розмежування й кордоні з країною-агресором. 

Після повномасштабного вторгнення пара несла службу на південному напрямку у складі Сил оборони. У неділю зранку, 29 січня, пара трагічно загинула в Хмельницькій області. Про це інформують в Держприкордонслужбі України

— Сьогодні зранку, 29 січня, на Хмельниччині трагічно загинуло подружжя – прикордонники  – полковник Доценко  та підполковниця Доценко. Це непоправна втрата для всього колективу прикордонного відомства, — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

У Бердянському прикордонному загоні додають, що пара взяла короткотермінову відпустку. Вони приїхали до 13-річного сина, який через війну евакуювався з Бердянська до бабусі – матері Нелі. Ця зустріч виявилася останньою.

— Офіцери все своє свідоме життя присвятили справі охорони кордонів України. Олександр і Неля були добрі, люблячі, щирі й чуйні люди. А їх професіоналізм, патріотизм, мужність, незламність духу, вмотивованість, проявленні під час виконання службових обов’язків та  в протистоянні збройної агресії з боку росії стали прикладом для наслідування. Висловлюємо щирі співчуття всім рідним і близьким. Ми розділяємо ваш біль, — додають в загоні. 

Фото подружжя зі сторінки Дерприкордонслужби України

Причину загибелі у відомстві не вказують. У коментарях знайомі припускають, що подружжя потрапило в ДТП біля Війтовець. Нагадаємо, зранку в тій аварії загинули чоловік та жінка: 

Редакція vsim.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким подружжя Доценків. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Тетяна Шепетько

  • Євгенія Слободян

    Вічна пам'ять
  • Антонина Сывак

    ВІЧНАПАМ‘ЯТЬ
  • Кристина Семенюк

    Вічна пам‘ять

keyboard_arrow_up