Врятована з-під завалів хмельничанка перебуває в реанімації

Врятована з-під завалів хмельничанка перебуває в реанімації
  • Дівчину деблокували з-під завалів будинку.
  • Наразі вона у свідомості.

Хмельницький потрапив під атаку ворога вчора, 22 березня. Росіяни вдарили крилатими ракетами та БпЛА. Про це розповіли в обласній прокуратурі. Внаслідок удару є постраждалі та загиблі. Ще одну 21-річну хмельничанку врятували з-під завалів будинку, який тепер зруйнований. 

Під час рятувальної операції, дівчина перебувала на зв’язку з родичами та працівниками ДСНС. Після деблокування потерпілу доставили в Хмельницьку міську лікарню. Наразі вона перебуває в реанімаційному відділенні. Про це журналістці vsim.ua розповів директор міської лікарні Валерій Гарбузюк. За його словами, потерпіла у свідомості. Її стан стабільний, без погіршення.

Відео дня

Загалом внаслідок обстрілу поранено 5 людей. Двох госпіталізовано. Двоє – загиблі. Пошкоджено низку будинків. В одній з багатоповерхівок, яка постраждала через удар, вибуховою хвилею вибило вхідні двері у квартири та вікна у помешканні та під’їздах. Що про події ранку 22 березня розповіли очевидці, дізнавайтеся в окремому матеріалі – «Вогонь, дим. Далі – шок»: очевидці про удар по Хмельницькому 22 березня. 

Правоохоронці за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством розпочали досудове розслідування. «Прокурори, слідчі УСБУ, поліцейські, рятувальники та інші профільні служби працюють на місці воєнного злочину держави-агресора проти мирного населення», – повідомляли в прокуратурі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вика Виктория

    Росія без сумніву понесе відповідальність за злочини проти українців. Прийде день. Прикро,що кожний з нас переживає подібне в своєму житті. Московії до омерзіття гнила і сучасна країна(( І ніхто з нас не знає,до яких ганебних вчинків вона може дійти,але прикро те,що в нашій країні живуть ті,хто свято вірять в вєлічіє цієї недодержави,бо ракети летять точно по енергетичним об'єктам . Ці люди також повинні понести гідне іх покарання,на совісті цих людей тисячі  зруйнованих родин, вбитих і закатованих.

    Най ті,хто поранені,скоріше відновлюються. Дівчині врятованій гарної долі в житті, здоров'я,нехай це буде сама страшна хвилина,яку їй довелось пережити. Родинам загиблих найщиріші співчуття. Обіймаємо вас, Господнєго благословення вам і сили це все пережити.

    Тримаємось,дорогенькі.

keyboard_arrow_up