«Я сподівалася, що і мій чоловік буде серед звільнених полонених», - дружина прикордонника з Хмельниччини

«Я сподівалася, що і мій чоловік буде серед звільнених полонених», - дружина прикордонника з Хмельниччини
Світлини зі сторінки «Суспільне Хмельницький»
  • У Хмельницькому триває безстрокова мовчазна акція «Поверніть Героїв додому!»

Безстрокова акція в підтримку українських військовополонених «Поверніть Героїв додому!» - триває. І триватиме доти, доки в Україну не повернуться з російського полону всі Захисники України.

«У моєї колеги мама знаходиться в полоні. Вона - парамедик. На цей обмін, на жаль, не потрапила,  - зауважує «Суспільному» учасниця акції Леся Стебло і твердо додає: – Та, якби навіть і не було б знайомих, я все одно приходила б. Бо для людей , яких ми підтримуємо, - це важливо. Хочеться, щоб вони були зі своїми сім’ями, вдома».

Серед пів сотні активістів, які 23 вересня крокують з плакатами й стягами Проскурівською, що в Хмельницькому, - і Надія Годованюк. Нещодавно вона зі сльозами на очах обіймала чоловіка. Дочекалася! Її коханий «азовець»  - вже вдома!

Відео дня

«Важливо підтримувати тих, хто ще чекає, - наголошує. - Я сама нещодавно була в такому ж статусі, і знаю, як це важко. Ми повинні підтримувати тих, хто ще не повернувся, підтримувати їхні родини».

«Я сподівалася, що і мій чоловік також буде десь там, серед звільнених полонених, - зізнається дружина прикордонника Олександра. - Я дуже щаслива, що хлопців обміняли, дуже щаслива за Надю. І, чесно кажучи, думала для Наді боротьба закінчилася, і її сьогодні не буде. Але Надя тут, волонтери тут, ми з вами тут, небайдужі тут. І ми будемо так збиратися щоп’ятниці, і робити ще більше. Хлопцям дуже важко, дуже-дуже важко, і тримаються вони заради нас. Дочекаємося всіх, всі поплачемо, обіймемося, всі повернуться додому. Ніхто там не залишиться, бо всі разом, бо ми всі боремося!».

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Людмила Лукянів

    Господи, допоможи 🙏🙏🙏
  • Ліля Залуцька

    Як можна зв'язатись із родичами Хмильничини в яких є полонені із Азова?

    Tania Kratchan reply Ліля Залуцька

    Ліля Залуцька передзвоніть мені в меседжер,вайбер
  • Наталія Мудрак

    Господи допоможи повернутись з полону нашим захисникам
  • Татьяна Гриндий

    Дай Боже,щоб з полону, повернулися усі Захисники.

keyboard_arrow_up