Загинули троє військових з Хмельниччини. Хто ці Герої?

Загинули троє військових з Хмельниччини. Хто ці Герої?
Фото Героїв із сторінок місцевих адміністрацій
  • Віталій Музика мав звання молодшого сержанта. 

  • Андрій Сікора служив у батальйоні Сил ТрО. 

  • Юрій Кухтін загинув під час атаки дроном. 

 

Ще три життя російський агресор забрав у військових з Хмельницької області. Про втрати повідомили у місцевих адміністраціях. 

Віталій Музика

Трагічні звістки продовжують надходити на Камʼянеччину. Захищаючи Україну від російських агресорів, загинув Віталій Музика. Він мав звання молодшого сержанта.

Йому назавжди 35 років. Гірку звістку повідомив голова районної ради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич. 

Відео дня

Андрій Сікора

Андрій Сікора був хмельничанином. Він загинув внаслідок важких поранень. Їх отримав під час виконання бойового завдання на Донеччині 30 грудня 2023 року. 

Він служив у 57-му окремому батальйоні Сил територіальної оборони ЗСУ. Побратими пишуть, що Андрій без вагань став на захист рідної землі.

До лав батальйону доєднався у вересні 2023 року, де гідно служив на посаді стрільця-помічника гранатометника механізованої роти.

— Андрій Сікора був мужнім та відповідальним бійцем, який до останнього подиху був відданим військовій присязі на вірність Українському народу, — додають у підрозділі. 

Тепер йому назавжди 45 років, повідомили у міській раді. Поховали Героя на Алеї Слави кладовища, що у мікрорайоні Ракове.

Юрій Кухтін

Під час обстрілу російським ударним дроном загинув солдат Юрій Кухтін. Це трапилось 1 січня 2024 року на Запорізькому напрямку. Військовому тепер назавжди 39 років. Він був із Кам'янця-Подільського. Про це Суспільному повідомили у прес-службі міської ради.

Захисник народився 26 грудня 1984 року. Він служив помічником гранатометника 1-ої роти оперативного призначення (на бронетранспортерах). Свій останній бій прийняв поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області. Юрій отримав смертельні поранення внаслідок обстрілу російським FPV-дроном.

Героя ховатимуть у четвер, 18 січня, у Кам'янці-Подільському, на міському кладовищі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Лєна Ващук

    Вічна пам'ять Героям України
  • Валентина Філімонова

    Вічна пам'ять Героям.
  • Василий Олинийчук

    Вічна слава та світла пам'ять Героям України які загинули за нашу Батьківщину!
  • Elena Fedisina

    Вічна пам'ять Героям України!!!

keyboard_arrow_up