“Захищав наших дітей”. Хмельничани попрощались з 21-річним Володимиром Овчинніковим

“Захищав наших дітей”. Хмельничани попрощались з 21-річним Володимиром Овчинніковим
  • Воїн загинув від ворожого снаряду. 
  • У нього залишились батьки і дружина.

Сьогодні, 22 листопада, у Хмельницькому попрощались з Героєм. У боротьбі з окупантами загинув Володимир Овчинніков. Військовому було всього 21. Таким молодим він і залишиться в пам’яті своїх рідних, друзів і побратимів.

Попрощатись з воїном прийшли багато його товаришів, бойові побратими, знайомі і  просто небайдужі хмельничани. Люди несли живі квіти до труни з Героєм. А поруч з тілом бійця незворушно стояли його близькі, не стримуючи сліз. 17 листопада вони втратили найдорожче. Матір - сина, а дружина - коханого. 

Відео дня

Матрос Володимир Овчинніков був родом з Херсонської області. Хлопець став на захист рідної країни одразу після школи. Про нього сьогодні говорять як про надійного, вірного бойового побратима, відважного товариша і хорошого сім’янина. 

  • Він завжди допоможе, підтримає. Для нього кожен друг був надзвичайно важливим. Дуже любив своїх рідних і близьких, - каже товариш Володимира. 

Володимир загинув 17 листопада. У нього залишились батьки і дружина. Військовий командир розповів присутнім про той трагічний день. За його словами, ще вранці Володимир пив каву і жартував, а вже за кілька годин його не стало. Життя хлопця обірвалось через ворожий снаряд. 

  • Володимир надзвичайно мало прожив, але прожив достойне життя. За свої 21 він зробив набагато більше, ніж хтось робить за 80 чи 90 років. Він захищав свою землю, свою Україну, всіх нас, і наших дітей. За це довіку ми маємо бути вдячними, - каже Олександр Симчишин. 

За словами міського голови Олександра Симчишина, після 24 лютого Хмельницький втратив понад сотню Героїв. А з початку війни місто попрощалось з більш як 140  нашими захисниками. 
Володимира Овчиннікова поховали на Алеї Слави у Хмельницькому.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (156)
  • Галина Якимчук

    Світла память
  • Ніна Мартинюк

    Вічна память Герою України 💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏
  • Марія Іванівна

    Вічна пам'ять Герою України Царство небесне івічна пам"ять
  • Ірина Марінкова

    Вічна пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up