Залужний нагородив Гамалія почесною відзнакою Міноборони

Залужний нагородив Гамалія почесною відзнакою Міноборони
Фото ілюстративне
  • Очільник Хмельниччини отримав почесний нагрудний знак від головнокомандувача ЗСУ.

  • Дізнавайтеся за що відзначили Сергія Гамалія та в чому суть нагороди. 

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний нагородив керівника Хмельницької області Сергія Гамалія почесною відзнакою Міністерства оборони. Очільник області отримав почесний нагрудний знак “За сприяння війську”. Про це Сергій Гамалій повідомив у своєму телеграм-каналі. Він зазначив, що ця нагорода також стосується кожного мешканця області, хто так чи інакше допомагає виграти війну. 

— Ми залишаємося тилом, гуманітарним  фронтом,  і я впевнений,  що в цьому є заслуга кожного з нас: воїнів, які зі зброєю в руках б'ють ворога, і дітей, що збирають гроші на ЗСУ, усіх жінок, що стали до служби в «кухонних» батальйонах, готуючи консерви та смаколики на фронт, та волонтерів, які здатні дістати все, що завгодно, якщо це потрібно бійцям, робітників, підприємців та аграріїв, які роблять усе, щоб працювала наша економіка.

Відео дня

Тому вважаю, що ця відзнака «За сприяння війську», яку я мав за честь отримати від нашого Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного – це насправді відзнака для кожного з вас!  — написав Гамалій. 

 

Довідка:

Нагороду почесний нагрудний знак “За сприяння війську” було затверджено 23 грудня 2021 року наказом головнокомандувача ЗСУ. Згідно документу, нею нагороджують працівників Збройних Сил або ж інших осіб за значний особистий внесок у справу розбудови й розвитку ЗСУ, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній. культурній та інших сферах життєдіяльності. 

Цю нагороду можуть отримати:

Нагрудний знак має форму медалі. На лицьовій стороні відзнаки зображена захисниця Оранта із двома перехрещеними шаблями. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Svitlana Sirghun

    За коменти ...у місті та області все під контролем...
  • Юлія Кашпур

    Що це за „ сприяння війську“ ? Яке сприяння? Те, що вже 5 місяців додому військових не виводять , тому що „ в місті немає нікого на заміну і відсутнє ппд “? О так , тут сприяння на 100% присутнє 🥇
  • Миша Гринишын

    Віндерибанив бюджет
  • Катерина Мудрик

    Краще б перевірили куди дівається гуманітарна допомога, яку привозять в Хмельницький 😡 переселенцям в лікарнях не давали ні дитячу суміш, ні вологі серветки, нічого, а цим добром завалені підвали у дитячий міській і обласній лікарні. Не кажучи вже про те що через епіцентр продавали військовий одяг.

keyboard_arrow_up