Залужний нагородив «Золотим хрестом» газівника –аеророзвідника з Хмельниччини

Залужний нагородив «Золотим хрестом» газівника –аеророзвідника з Хмельниччини
Світлини зі сторінки «Хмельницькгазу»
  • Юрій Заступ до війни працював водієм у «Хмельницькгазі». Сьогодні він – аеророзвідник та успішно нищить окупантів.  

«Золотий хрест» від Головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного отримав Юрій Заступ

Нині він – командир аеророзвідки, сертифікований професійний оператор БПЛА, а в мирному житті - водій аварійно-диспетчерської служби Хмельницького відділення АТ «Хмельницькгаз».

Високу військову нагороду газівник отримав за успішне виконання складних бойових завдань, високі показники у бойовій підготовці та відданість народу України.

Відео дня

Для Юрія - це вже друга пекельна війна з російськими окупантами, зазначають у «Хмельницькгазі». Упродовж 2014-2015 років як старший солдат він воював у станиці Луганській в складі Державної прикордонної служби України. Виходив  на найскладніші напрямки та завдання.

Від квітня 2022-го – знову на фронті. Донецький напрямок, Бахмут, прикордоння з білоруссю... Відточує майстерність у керуванні безпілотними літальними апаратами. На фронті БПЛА – це розвідка та коригування вогню артилерії, пошуково-рятувальні роботи і скидання боєприпасів на ворожі об'єкти. Адже точиться ще й справжня «війна дронів».

«Маю велику честь отримати таку почесну та важливу для мене та моєї родини нагороду, - скромно зізнається Юрій. - Адже справа честі та обов'язку кожного з нас, чоловіків, не лише військових, - знищити росіян, здобути перемогу, аби Україна стала однією з найкращих та незалежних країн. Заради майбутнього усіх наших українських дітей»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олена Білик

    Вітаю!Хай береже Вас Господь!
  • Ольга Литвинова

    Вітаю!!! Хай Бог Благословляє….
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up