Заново вчився ходити: як військовий з Хмельниччини готується до "Ігор нескорених"

Заново вчився ходити: як військовий з Хмельниччини готується до "Ігор нескорених"
prm.ua
  • Максим втратив ногу на сході України, підірвавшись на протипіхотній міні.
  • "Ігри Нескорених" послужили мотивацією швидше встати на протез і заново навчитися ходити. 
  • Уже у 2020 році він представить Україну на "Іграх Нескорених" в Гаазі.

 

Максим Єрмохін зі Старокостянтинова, який втратив ногу під час бойових дій на сході України, увійшов до складу збірної України на "Іграх Нескорених-2020". Про це йдеться у спецпроекті "Прямого".

  • "Спершу — розминка на тренажері. А далі біг зі щосекундним збільшенням швидкості. Так військовий Максим Єрмохін готується до міжнародних "Ігор Нескорених", - йдеться у сюжеті.

Сам Максим розповідає, що його дуже змотивував виступ військового на "Іграх Нескорених 2019", якіхлопець дивився по телевізорі. 

  • "Я побачив речі, які навіть уявити не міг. Людина, у якої зі всіх кінцівок є лише одна рука пливе швидше, ніж я плив, коли був здоровий", - говорить хлопець.

Тренуватися до змагань Максим почав наприкінці весни. Його старання не були марними, у жовтні Максим дізнався, що увійшов до збірної України. Хлопець буде змагатися у наступних видах спорту: легка атлетика, веслування на тренажері. 

Відео дня

Міністерство ветеранів затвердило 20 учасників "Ігор Нескорених — 2020" від України, які представлятимуть країну на змаганнях у Гаазі. Список прізвищ опублікував фонд "Повернися живим".

  • "Коли оголошують моє прізвище, я розумію що все, пройшов. Але ще два тижні я не вірив, що це сталося", - зазначив він.

До слова, у 2020 році спортивне змагання Invictus Games (Ігри Нескорених) для ветеранів війни з важкими травмами проходитиме з 9 по 16 травня в Гаазі. Україна у них бере участь вже третій рік поспіль. 

Детальніше дивіться у відео:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up