Заступник мера Новачок обізвав комунальника "дібілом". Розповідаємо детальніше

Заступник мера Новачок обізвав комунальника "дібілом". Розповідаємо детальніше
  • Заступник міського голови та керівник департаменту інфраструктури Василь Новачок назвав “сранню” роботу комунальників.
  • Розповідаємо детальніше.

З власних джерел журналісти vsim.ua отримали відео, яке зняв Василь Новачок. Він же - заступник міського голови та керівник департаменту інфраструктури. На ньому чиновник показує встановлений в місті люк. При цьому коментує, мовляв, робота виконана неякісно. 

На відео Василь Новачок звернувся до керівника “Хмельницькводоканалу” Олександра Новосада. Він назвав працівника, який брав участь у відповідних роботах “дібілом”. А результат встановленого люку - “сранню”. Далі передаємо повністю слова Василя Новачка:

- Ярославович (керівник “Хмельницькводоканалу, - прим. автора), мені цікаво, який дібіл чи як назвати цю людину, виставив вам тут люка. От вирізали люка, виставили, надьожно всьо, огородили. Сказали: всьо, асфальтуйте. Знайдіть цього дебіла, виженіть його з роботи. Тому що такі штуки обов’язково кріпляться на якийсь бетон, на анкер. Воно висихає і тільки тоді асфальтується. Все інше прийдеться переробляти буквально через рік. Хто прийняв цю роботу? Хто за таке у вас відповідає, за таку срань на підприємстві? Це срань!, - сказав Василь Новачок.

Відео дня

Стосовно вище описаного, журналісти vsim.ua звернулися до пресслужби “Хмельницькводоканалу” з метою отримати коментар від керівництва підприємства. Його пообіцяли надати згодом. Після отримання відповіді від “Хмельницькводоканалу” - її буде опубліковано. Тож стежте за оновленнями на нашому сайті.

Читайте також: Безкоштовне навчання і пошук роботи. Для хмельничанок запускають швейний проєкт

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Владимир

    На відео показано як робрти по встановленню люка ще не закінчено до кінця, і особа робе таке заключення по роботі яка не виконана. Тоді давайте всіх дебілами будемо обзивати будівельників які ще не достроїли будинки.
  • Gennadiy714

    Питання нерадивому посадовцю Новачку: а мільйони грошей витрачені минулого року на плитку на площі, яку знову треба міняти, а на аналогічну плитку на Подільській що повідставала ізнову потребує заміни - це марнотратство? І там не було Новачком помічено жодного ,,дебіла" чомусь, нікого не треба було звільняти йому тоді.А це - благоустрій міста, саме те, що підконтрольне йому! І були мабуть його знайомі серед тих ,,хто приймав цю роботу", а тут робітники судяться проти протиправних дій того Ярославович (в.о. директора що за освітою патологоанатом!), і їм обом (Новачку і Ярославовичу (Новосаду О.Я), як і пану Симчишину все по барабан, головна задача яких якомога більше позвільняти людей з робіт під час війни - хай зубожіють!
  • Gennadiy714

    Найкраще виглядає коментар правди де є слова ,,дебіл про дебіла", лише робітника дебілом не можна назвати, навіть якщо його головні дебіли не навчили своєчасно і вже тиснуть-вимагають, хоч він і зобов'язаний вміти якісно виконувати саме такі види робіт , як асфальтування, адже він є слюсарем, що знається на ремонті підземних комунікацій, усуненні поривів, ліквідації течій і т.п. А головні керуючі дебіли - одного поля ягідки,  знайомі, словом,,кореша" - а саме їх обох за таке відношення  до людей треба гнати з посад! - настільки не професійні, що й цього не розуміють! В обох є підпільне завдання позвільняти людей за найменші провини від міської Ради, аби поставити скрізь своїх людей методом тиску. Обоє з цим справляються на ,,кра", особливо патологоанатом за освітою Ярославович! Багато професійних робітників з досвідом багаторічної роботи останнім часом позвільняв! Навіть на робітників профкому вже тисне! Ганьба таким горе-керівникам-непрофесіоналам і пану Симчишину, що їх покриває. Пора за вільняти з посад всіх трьох, а не робітників на плечах яких ще якось тримається робота МКП ,,яхм.водоканал" - так саме КОМУНАЛЬНОГО (а не приватного, як собі вважає дана ,,свята трійця") підприємства, воно належить ГРОМАДІ! Ще декілька досвідчених і неугодних в о.директора пан Новосаду за вільнить і , шановні хмельничани, не чекайте від цього підприємства якісних послуг!
  • Елена Закирничная

    Судячи зі стану дороги по вул. Залізняка /р-н Озерна/, виникає великий сумнів, щодо діяльності вищезгаданого департаменту і його керівництва.

keyboard_arrow_up