Зеленський нагородив хмельницького прикордонника

Зеленський нагородив хмельницького прикордонника
Фото НАДПСУ
  • Роман Нагорняк отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Роман Нагорнюк — майстер-сержант, військовослужбовець Національної академії Держприкордонслужби України. Він проходив службу в лавах Прикордонних військ з 1995 року. По закінченню терміну дії контракту Роман Нагорнюк був звільнений у запас Збройних Сил України. А з початком повномасштабного вторгнення знову повернувся до війська.

Перший бойовий досвід Роман Нагорнюк отримав під час оборони Києва та Київської області. Зокрема, брав участь в запеклих боях за село Мощун. Тоді прикордонник Роман Нагорнюк з побратимами завдали високих втрат елітним підрозділам російського десанту та морській піхоті противника.

У березні минулого року, під час виконання бойових завдань, майстер-сержант Роман Нагорнюк отримав травму та наразі проходить службу у прикордонному виші.

Відео дня

— За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі штаб-сержант Нагорнюк Роман Анатолійович нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, — повідомляють в НАДПСУ.

Нагороду військовому вручав президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: 

«Забирав поранених на авто без вікон і дверей»: прикордонник з Хмельниччини про Бахмут

У Хмельницькому випустили офіцерів-прикордонників

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up