Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу

Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу
  • Хмельничанка не повернулась з дачі. Це було ще 18 квітня.
  • До цього часу рідні не мають інформації про її місцезнаходження. 

У Хмельницькому продовжуються пошуки 70-річної жінки. Ще 18 квітня Галина Кудла вийшла з квартири на проспекті Миру і додому не повернулась. Того дня пенсіонерка поїхала на дачу в мікрорайоні Лезневе і мала повернутись наступного дня. 

Коли цього не сталось, рідні забили на сполох. Як розповідали близькі, жінку бачили в різних частинах міста. Одяг на ній був брудний, тому припускають, що вона могла втратити координацію і впасти. Як зазначила журналістці vsim.ua племінниця Людмила, пані Галина має проблеми із пам’яттю. 

В поліції її оголосили в розшук 22 квітня

Відео дня

Наразі Галину Кудлу розшукують майже три тижні. Як повідомила журналістці vsim.ua племінниця, востаннє її бачили в центрі. 

– Востаннє її бачили в центрі міста, біля кафе «Lumore». Але це ще було десь на 5 чи 6 день пошуків. Наразі жодних повідомлень не було і до поліції ніхто не звертався. Правоохоронці кажуть, що роблять все можливе. З 22 квітня вона в офіційному розшуку. Слідчий сказав, що орієнтування передані всім, – каже племінниця Людмила.

Прикмети жінки:

Галина Кудла була одягнена у сіре пальто, зелену трикотажну шапку, коричневі штани та білі кросівки. Особливі прикмети: кульгавість, закидає ліву ногу під час ходи. Рідні будуть вдячні за будь-яку інформацію. Просять притримати жінку до приїзду близьких.

Контакти рідних:

0968165766 – племінниця Людмила. 
0688877384 – донька Світлана.

Або просять телефонувати до поліції. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена Фененко

    Завантажила на телефон фото з прикметами ще у квітні, їздимо з донькою на транспорті чи гуляємо пішки - завжди уважно дивимось навколо (а раптом побачимо?). Сподіваюся, що знайдеться живою та неушкодженою.

keyboard_arrow_up