“Чоловік на годину”: скільки коштують послуги “майстрів на всі руки” у Хмельницькому

“Чоловік на годину”: скільки коштують послуги “майстрів на всі руки” у Хмельницькому
Фото ілюстративне
  • Полагодити рукомийник, зібрати шафу та повісити люстру…
  • Все може “чоловік на годину”.
  • Де такого знайти у Хмельницькому та скільки коштують його послуги.

Протікає кран, не працює розетка, згоріла лампочка у коридорі, а холодильник видає неприємні звуки… Щодня хмельничани зіштовхуються із рядом побутових проблем. Якщо часу вдосталь і руки “ростуть звідки треба”, все полагодити не стане проблемою. А як діяти, коли робота забирає весь вільний час? У вас немає потрібного інструменту? Або ви самотня жінка і чоловічу роботу виконати просто нікому?

Для цього існує послуга “Чоловік на годину”. Варто лише подзвонити й за вашою адресою відправлять майстра. Зазвичай це багатопрофільний фахівець, який і з електрикою допоможе, і сантехніку полагодить. Всі ваші побутові проблеми він вирішить за окрему плату. У великих містах така послуга досить популярна. А чи користуються нею у Хмельницькому, вирішили перевірити журналісти vsim.ua.

У Хмельницькому послугу “Чоловік на годину” надає компанія “Домашній майстер”. На ринку послуг вона працює 8 років. Спеціалізується переважно на столярних та сантехнічних роботах. Але додатково надає послуги з монтажу меблів та дрібного побутового ремонту. Замовити майстрам там можна залишивши заявку на сайті.

Відео дня

Послуги: аварійне відкриття замків, установка/ремонт замків, установка полиць, дзеркал, збір меблів.

Ціни: прайс на кожну послугу окремо клієнт отримує лише після заповнення заявки.

Інших великих компаній, які б надавали дану послугу в місті немає. Є лише регіональні представництва. Головний офіс вони мають, до прикладу, у Львові або Дніпрі. Керівництво кадрами здійснюють через інтернет. Щоб замовити послугу “Чоловік на годину” у таких фірмах, варто відвідати їхній сайт та залишити заявку. Потім вам зателефонує оператор, уточнить побажання по роботі майстра і відправить фахівця відповідно до вашого запиту. Переважно знайти такі послуги можна на сайтах “Мій дім” та “Буде зроблено”. 

Послуги та ціни

Найбільше оголошень з позначкою “Чоловік на годину” можна знайти на сайті poslugy.ua. Тут представлений цілий каталог майстрів у Хмельницькому. Всі оголошення з фото, переліком послуг та прайсом. 

На сайті представлені лише універсальні майстри. Клієнтам вони пропонують послуги сантехніка, електрика, ремонт, збирання меблів, поклейку шпалер, малярні та монтажні роботи. З усього переліку ми обрали найвідповідніші до категорії “Чоловік на годину” та уточнили на них ціни. 

  • Підключення побутової техніки -  від 200 грн/год.
  • Сантехнічні роботи   - від 250 грн/год.
  • Монтаж крану - від 150 грн/шт.
  • Встановлення та підключення пральної машини або посудомийної машини - від 500 грн/шт.
  • Встановлення розеток та вимикачів - від 30 грн/шт.
  • Заміна плафонів - від 150 грн/шт.
  • Заміна звичайного патрону -  від 100 грн/шт.
  • Заміна проводки в люстрі, бра, торшері - від 400 грн/шт.
  • Встановлення освітлювальних пристроїв -  від 250 грн/шт.

 За відгуками користувачів ми обрали найпопулярнішу категорію послуг для якої викликають “Чоловіка на годину”. Це - збирання меблів. Ось на цю послугу ціни трохи “кусаються”. Все залежить від габаритів та складності виконання робити.

За складання шафи, до прикладу, доведеться заплатити від 400 гривень. А за збирання шафи-купе від 700 гривень. Складання столів та тумб обійдеться у 350-450 гривень. А зібрати ліжко коштує від 600 гривень. Ціни на складання кухонних стінок вартують від 500 гривень. Є прайс і на розбирання меблів. Хоч “ламати - не будувати”, але менш ніж за 250 гривень майстри за роботу не візьмуться. 

 Виклик майстра по місту коштує 100 гривень. За місто - 300 гривень. 

До кожного оголошення на даному сайті є три рубрики: інформація, виконані проєкти та відгуки. Найпопулярнішим серед хмельницьких майстрів, на сайті poslugy.ua, є майстер Олександр Гаврилюк.

Про нього хмельничани пишуть “Пунктуальний, акуратний, високопрофесійний фахівець”.

 Що пропонують на OLX

Оголошеннями про послугу “Чоловік на годину” рясніє й OLX. Однак, є особлива відмінність, запит вводити треба російською мовою, інакше пошук видасть лише одну вакансію. Безпосередньо у Хмельницькому ми знайшли 10 пропозицій від майстрів. Ще чотири пропонують фахівці у Кам’янці-Подільському. 

Оголошення тут починаються стандартно:

  •  “Ви самотня жінка? У Вас в будинку накопичилася чоловіча робота, яку нікому виконати? Необхідно поміняти лампи, розетки або сантехніку? Є необхідність встановити полки, тумби, шафи й будь-які інші роботи. Дзвоніть”

Або ж:

  • “У вас зникло світло або потік кран? Зламався карниз або скріплять двері - “Чоловік на годину".

Змінюються лише логотипи та контактні номери майстрів. 

Деякі пропонують навіть собаку вигуляти та уроки з дітьми зробити. Вагомо, що на сайті ціни на послуги не вказують. Детальну інформацію можна отримати лише після розмови по мобільному. Та й відгуків на сайті про роботу майстрів немає. Тому вірити залишається лише на слово. 

 Пам’ятайте: Якщо ви вирішили скористатися послугами “Чоловіка на годину”, уточніть всі нюанси роботи, яку він має виконати. Детально опишіть свою проблему. А майстер уже вирішить, який інструмент йому потрібен для її усунення. Так радять досвідчені “Чоловіки на годину”. Адже, погодьтеся, носити із собою весь робочий інвентар незручно, а іноді й фізично неможливо.

Опитування

А ви користувалися послугою “Чоловік на годину”?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Nadia Nadia

    Вкрутити лампочку за 200 грн, ви серйозно???
  • Александр Малышев

    Я помню тоже вызывал девушку на час, 200 рексов взяла, нормально, всё работает до сих пор)))
  • толік

    може потрібна послуга
  • Natali Pastushok

    З такими цінами на комуналку і все решта - дивіться у ютубі як робити і робіть самі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up