Ми перевірили: як у Хмельницькому працює новий маршрут №3 “Озерна - Філармонія”

Ми перевірили: як у Хмельницькому працює новий маршрут №3 “Озерна - Філармонія”
  • Автобуси №3 сполученням “Озерна-Філармонія” почали курсувати сьогодні, 10 грудня.
  • Ним прокаталися і журналісти vsim.ua.
  • Чому маршрут називають “обрізаним”, а сама поїздка нагадує таксі?

Автобус №3 виїхав на вулиці Хмельницького сьогодні, 10 грудня. Транспорт курсуватиме з 6-ої до 20-ої. Він пролягає такими вулицями:

  • вулиці П.Мирного  
  • вулиця Озерна
  • вулиця С.Бандери
  • вулиця Кам’янецька (кінцева зупинка "Філармонія")
  • розворот на транспортній розв’язці по вулиці Кам’янецькій.

Скористатися нагодою проїхатися новеньким маршрутом вирішили і журналісти vsim.ua. Точкою відправлення ми обрали зупинку “Філармонія”. Заглянувши в розклад руху, нам підійшов час 14:52. У результаті - ми наче “Хатіко” чекали транспорт. 

Йшли хвилини. Одна за одною. Почався дощ. Ми із сумом споглядали як маршрутки і тролейбуси залишали по черзі зупинку. Проте автобуса №3 так і не було. Майже як через 20 хвилин ми таки його діждалися. Приїхав жовтий автобус (раніше такі курсували на маршруті №2 “Гречани - Ракове”).

Відео дня

При вході в транспорт зустріла пані кондуктор. З’явилося враження, що ми переступили поріг її дому. Жінка так любо запрошувала, що здавалося наче всередині чекає накритий обідній стіл. “Заходьте, поїдемо на Озерну” - каже кондуктор Марія. Оплативши проїзд, ми отримали квиток. Додавши всі цифри його номеру, ми перевірили, чи він щасливий. Виявилося, що ні. Їдемо далі. 

Від зупинки “Філармонія” до “Юності” ми були єдиними пасажирами. Тож могли обрати будь-яке вільне місце зі всіх 31. Кондуктор навіть жартувала, що їдемо, як на таксі. Якщо ж серйозно, то пані Марія розповіла, що з 14-ої години продала лише 13 квитків. Мовляв, є конкуренція з іншим транспортом. Крім того, жінка наголосила, що найбільше людей заходить в центрі міста. Однак лише у напрямку Озерна. 

Тим часом, двері автобуса відчинилися і до салону зайшов чоловік. Кондуктор Марія “побігла” його зустрічати. До кінцевої зупинки зайшов ще один пасажир. Усі гуртом  під українську музику ми доїхали до кінця маршруту. Там автобус №3 розвернувся і рушив в зворотньому напрямку. 

На вулиці Озерна до салону зайшли 4 пасажири. Дві жінки були вкрай обуреними. Ми поспілкувалися і виявилося, що вони не задоволені відсутністю графіка автобуса. Мовляв, розклад руху з кінцевих зупинок їх не цікавить. Адже в результаті прораховувати час доводиться самостійно. А він не завжди збігається із дійсним рухом транспорту.  Разом із тим новий автобусний маршрут №3 називають довгоочікуваним і доречним. 

Ніна

“Так не робиться”

Наталія

“Вулиця Озерна, як відрізана”

Вислухавши пасажирів і вдосталь наговорившись з кондуктором, ми повернулися туди, звідки приїхали - на зупинку “Філармонія”. Загалом дорога в один бік зайняла близько 30-ти хвилин. 

Друзі, а ви вже їздили за новим автобусним маршрутом №3? Про ваші враження пишіть в коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (78)
  • Денис

    Класний маршрут. Коли вже 29/49/35 замінять нормальними автобусами?
  • Анатолий Хилюк

    Тролейбус N 4 (15а) б краще стати кільцевим “Автовокзал-2-Пивозавод-Обласна лікарня-Ринок Дубове-вул.Купріна-вул.Камянецька-Центр-Поліклініка-1-вул.Шевченка-Залізничний вокзал”
  • Денис

    Зранку на Озерній сісти просто кайф до центру. Чекаєм на заміну 35го такими
  • Роман Чернов

    маршрут абсолютно не вдалий. ближнім часом, відмінять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up