Скільки коштує влаштувати весілля в Хмельницькому. Ми порахували

Скільки коштує влаштувати весілля в Хмельницькому. Ми порахували
Фото ілюстративне
  • Щоб організувати весілля із мінімальною кількістю гостей, потрібно заплатити чималу суму. 
  • Ми зібрали деталі, без яких не обійтися молодятам в один з найголовніших днів їхнього життя.
  • Весільна сукня, ресторан, ведучий, торт, поліграфія та інше - дивіться в матеріалі, в скільки обійдеться весілля для хмельничан.

Підготовка до весілля - те, що наречені часто називають “приємними клопотами”. Обрання сукні, фотографа, весільного букету й ведучого. Колір запрошень для гостей, начинка для торта і муки вибору ресторану. Здавалося б, голова може піти обертом. Уникнути цього можна звернувшись до спеціальних організацій, які повністю беруть на себе влаштування весілля. Ми зателефонували до агенції “Фієста”, щоб дізнатися скільки це коштує. Нам відповіли, що ціну розраховують індивідуально, в залежності від побажань клієнта. А от розробка ідеї та концепції весілля, за участі працівників агенції, обійдеться в суму 500$. 

Якщо організовувати власне весілля для вас є тими самими “приємними клопотами” - слід знати, на яку суму орієнтуватися. Ми підрахували все замість вас. Для цього вигадали уявне весілля, де буде 50 гостей. Наш банкет буде відбуватися в ресторані. Усім гостям ми відправимо запрошення. Розважати на святі всіх буде ведучий. Щоб закарбувати цей день в пам’яті - ми запросимо фотографа й відеографа. А ще самостійно сконструюємо смачний і красивий торт, щоб в кінці весілля подати його присутнім. Звісно, не забудемо і про обручки для молодят, їхнє вбрання, зачіску, макіяж для нареченої та її весільний букет. У скільки ж все це обійдеться?

Скільки коштує розпис молодят

Для реєстрації шлюбу, молодята мають звернутися до РАЦСу. Із собою треба мати паспорти, військовий квиток чоловіка і довідку про розірвання попереднього шлюбу, якщо така є. Парі буде запропонований місячний строк з дня подачі заяви. Пришвидшити процес одруження можуть через певні причини. Наприклад, вагітність або наявність спільних дітей. 

Відео дня

У хмельницькому відділі РАЦСу розповіли, що звичайна церемонія реєстрації шлюбу коштує 490 гривень. Молодята матимуть змогу разом з свідками зайти в залу, зробити фото й узаконити свої стосунки. Пропонують в РАЦСі і урочисту церемонію із музичним супроводом. Її ціна - 890 гривень. 

Якщо чекати місяць для одруження - це надто довго для закоханих, можна скористатися послугою “Шлюб за добу”. Її надають в міській дитячій школі мистецтв, що на Гагаріна, 3. Ціна такого задоволення - 3 500. 

До нашої загальної вартості ми додамо мінімальну ціну за розпис - 490 гривень. 

Ціни на обручки

Які ж молодята без обручок? Побутує думка, що саме вони є символом їхньої вірності та кохання. 

В ювелірному магазині “Золотий вік” вартість класичних золотих обручок коливається від 2 300 до 8 232 гривень. У магазині “Онікс” - від 2 600 до 7 980 гривень. Отож, у середньому за звичайні обручки для нього і для неї треба заплатити 10 556 гривень.

У скільки обійдеться ресторан

Замовлення ресторану - відповідальний момент. Адже від цього залежить чи смачно буде гостям і чи сподобається їм атмосфера свята. Ми поцікавилися ціною за 1 особу при бенкеті на 50 людей в трьох закладах Хмельницького. 

Ціна за людину в ресторані “Венеція”, що на вулиці Старицького, 1А  - від 1 100 гривень. У суму входять страви по меню. Алкогольні, безалкогольні напої та фрукти дозволено приносити із собою. 

У “Золотому Леві”, що на Тернопільській - вартість за 1 особу складає тисячу гривень. У ціні вже є холодні й гарячі закуски, а також десерти. Напої дозволено приносити самостійно. 

У ресторані “Мисливський курінь”, що знаходиться на вулиці Курчатова, 53, ціна за особу - 1 300 гривень. У суму входять страви по меню, оформлення зали та двору закладу, облаштування кенді-бару. Крім того, до вартості включено наявність певної кількості алкогольних і безалкогольних напоїв. Решту дозволено приносити із собою.

У середньому ціна за 1 людину в ресторані становить 1 133 гривні. Беручи до уваги 50 наших вигаданих гостей виходить сума - 56 650 гривень. 

Запрошення для гостей

Уявімо, що ресторан ми вже замовили. І навіть вже за все заплатили. Тепер варто запросити гостей. 

Обрати дизайн запрошення, який припаде до душі, можна в інтернеті. Асортимент чималий. Є запрошення, виготовлені з фанери, а є - зроблені у формі згортка. Ціни коливаються від 1 до 50 гривень. В середньому ціна - 25,5. Загальна вартість запрошень для всіх гостей обійдеться у 1 275 гривень.

Фото й відео: яка вартість спогадів

Милі фото новоспеченого подружжя, гостей і усіх яскравих моментів з весілля. Світлини - незамінна річ, яку не лише захочеться опублікувати в соцмережах, а й залишити на видному місці в кімнаті. Щоб щоденно подумки повертатися до найщасливішого дня двох закоханих.

Обрати фотографа у Хмельницькому - не легко. Адже професіоналів своєї справи сьогодні є багато. Та ціни на їхні послуги відрізняються. Найнижча вартість весільної зйомки впродовж дня - 3 тисячі. А найвища - 12 600. Середня ціна за фото складає 7 800.

Відеограф - людина, яка підготує для вас фільм., У сюжеті будете ви і гості свята. Вартість за відеозйомку весілля - від 2 500 до 20 тисяч гривень. У середньому - 11 250 гривень. 

Образ нареченої

Весільна сукня - те, що із особливим трепетом обирають наречені. Звісно, що  спершу приміряють не один фасон. Сукню що підійде до лиця, фігури і гаманця, безумовно, беруть. 

Придбати можна як нову, так і вже вживану модель. Наприклад, на сайті olx можна знайти сукню від 700 до 10 тисяч гривень.  Нове весільне вбрання обійдеться щонайменше в 7 тисяч гривень. Найдорожча - близько 44 тисяч. Такі розцінки на різні моделі в магазині “Красна Панна”. 

В результаті, середня ціна за сукню для нареченої сягає 15 425 гривень. Не піде наречена на весілля і без взуття. Ціна за пару білих туфель - 560 гривень. 

Одяг одягом, а забувати про зачіску, макіяж і манікюр не можна. Ціна за весільну укладку становить від 600 гривень. Весільний макіяж - від 400 гривень. Вартість манікюру - 300 гривень. 

Ну і яка ж наречена без букету? Ми оглянули магазини із флористикою. Асортимент вражає. Яких тільки композицій з квітів немає. Наприклад, в онлайн-магазині “Флористик” ціни коливаються від 600 до 2 300 гривень. Доставка в Хмельницький є безкоштовною. Оберемо весільний букет під назвою “Маркіза” за 1 050 гривень.

Образ нареченого

Розпочнемо збирати нашого чоловіка з вбрання. Знову ж таки, можна обрати вже вживаний костюм у гарному стані. На сайті olx таких чимало, починаючи від 350 гривень. А от за новий доведеться заплатити більше. На сайті skidochnik є нові та елегантні костюми від 2 тисяч гривень.

У магазині Voronin, наприклад, знайдеться вбрання для чоловіка вартістю від 1 700 до 8 тисяч. Зупинимося на костюмі для нашого вигаданого нареченого за 3 900.

Також чоловіку знадобиться сорочка. Класична у білому кольорі коштує у Voronin 1 300.  Взуємо нареченого в класичну модель чорних туфель за 960 гривень. І не забудемо про метелик, що коштує 550 гривень. Додамо останній штрих - стрижку. У середньому це обійдеться у 70 гривень. 

Ведучий і торт

Без розваг, жартів і яскравих конкурсів не обійдеться жодне весілля. Тож вибір людини, яка усім цим займеться, справа серйозна.

Найдорожчий ведучий у Хмельницькому, згідно із сайтом girko.net, бере за свою роботу від 14 тисяч гривень. Найнижча ціна за ведучого - від 2 тисяч. На наше весілля оберемо Олександра Степаненка. Йому доведеться заплатити близько 10 тисяч.

Ну і на десерт - торт. За допомогою конструктора від магазину “Насолода” спечемо і вигадаємо дизайн для нього самостійно. Щоправда, віртуально. В результаті - отримаємо ціну.

Отож, обираємо круглу форму. Начинка - трюфельно-шоколадна. Покриємо торт кремом. Колір буде червоний. Прикраса - гілка орхідеї. Вага - 4 кілограми. В результаті ціна - 1 535 гривень.

Так, ми обрали всі атрибути, без яких не влаштувати весілля. Ми не враховували до загальної суми весільний кортеж, піротехніку, замовлення музикантів і діджея. Тому сума за наше вигадане весілля на 50 осіб склала 124 671 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ирина Старова

    Понты для голодных родственников
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up