Як виглядає хмельницький речовий ринок на карантині (ФОТО)

Як виглядає хмельницький речовий ринок на карантині (ФОТО)
  • Одне з найпопулярніших місць серед хмельничан та гостей міста нині на карантині.
  • Замість покупців тут собаки, а продавців замінюють охоронці.
  • Як виглядає ринок, дивіться у нашому матеріалі.

Сьогодні, в середу, тут мало б бути шумно і людно. Поміж торгових рядів було б ніде пройти. Бо там - йшла б галаслива жінка із оголошенням: “Розпродаж колготок”. А там - мама з дочкою. Вони б сперечалися, які кросівки краще придбати. Проте сьогодні на речовому ринку зовсім інша картина. Ніхто не обирає джинси і навіть не міряє взуття, стоячи на картонці. Натомість чергують охоронці та їх віддані помічники - собаки.

На самій зупинці “Речовий ринок” зовсім пусто. А от поблизу неї - відкритий кіоск. Там продають насіння. Коли-не-коли до нього підходять люди, щоб придбати огірочки чи квіти. Дорога від цього контейнера веде до так званого “нового базару”. Пройшовшись трохи далі, не помічаєш жодної душі. Натомість лише вивіски: “чешки” чи “дитячий одяг”.

Повернувши в сторону до “старого базару” стає чутно чийсь голос. Серед пустих контейнерів будь-який шум тут здається чудом. Двері свого кіоску відкрив чоловік. Він продає продукти: каву, шоколадні батончики та інші смаколики.  Каже, що отримав товар, тож мусить його розкласти. 

Відео дня

З-поміж інших рядів видніється лише пустота. Де-не-де пройдуть перехожі. Були серед них і велосипедисти. А от на парковці є чимало автомобілів. Один із них припаркований прямо біля контейнера. У ньому щось ремонтують. Господарів інших машин тут не видно. 

Загалом хмельницький речовий ринок виглядає сумно. Замість продавців, які обговорюють політику, тут собаки. А охоронці замінюють завжди незадоволених цінами покупців.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (84)
  • Богдан Сиротенко

    коли відкриють ринок
  • Діма Андрійчук

    Підскажіть будьласка  де дитині дівчинці 11 років придбати взуття на весну,щоб і поміряти і вибрати і вибір був ??? Чи ходити в зим
    овому? Ніжки  то ростуть. В сільпо та тавріях,  епіцентрах вибору взагалі нема.

    вася пупкин reply Діма Андрійчук

    Пром. уа. Також до схочу всякого різного. Заміряти лише розмір стопи, щоб проблеми не було.

    вася пупкин reply Діма Андрійчук

    ОЛХ. Вибирай - не хочу!

    Elena Dostavka reply Діма Андрійчук

    это к сожалению никого не волнует.Главное ,что у Шмигаля детки обуты.
    А наши уж как-то лето переходят в валенках.....
  • Любаша Дементеева

    Мне больше всего жалко животных с этого рынка. Которых постоянно кормили владельцы торговых точек .

    вася пупкин reply Любаша Дементеева

    Каких животных? Бродячих псов? Кроме них там и животных нет:)

    За что их жаль? За то, что сбиваются в стаи и кусают людей? Возьми их ВСЕХ к себе домой и там жалей.

    Рома reply вася пупкин

    Мда... вася, ну ти і вася!
  • Віталій Малий

    Жаль тц Європа загнулась
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up