Засмагають та роблять селфі: фоторепортаж з пляжу і набережної у Хмельницькому

Засмагають та роблять селфі: фоторепортаж з пляжу і набережної у Хмельницькому
  • Як тільки пригріло сонце, хмельничан потягнуло до Південного Бугу.
  • Забувши про карантинні заходи, містяни насолоджуються прогулянками і навіть засмагають.

Цей весняний день нагадує літо. Говорить про це не лише погода, а й атмосфера на вулицях міста. Зокрема, поблизу Південного Бугу. Все, що відбувається там, схоже на морський курорт. По одну його сторону - море й водні розваги. А по іншу - спокійна набережна, де і дорослі, і малі ласують морозивом. Так і в Хмельницькому. Однак замість курорту - карантин, а морські хвилі замінює річка. Єдина схожість  - це відпочивальники, які так званий “пляжний сезон” тишком-нишком оголосили відкритим. 

Як тільки потепліє, міський пляж стає особливо популярним в Хмельницькому. У першій половині дня сюди приходять позасмагати й покупатися. До слова, не меншає людей тут і ввечері. Так було у минулі роки. Винятком стала лише ця весна. Для більшості вона замінила “тусовки” в центрі міста на домашні посиденьки. Проте, є й ті, кому втриматися вдома під час спекотного дня особливо важко. Очевидно, що такі хмельничани відправилися саме на пляж. 

Сьогодні це місце здається окремою від Хмельницького територією. Бо ні про правило “по двоє”, ні про захисні маски тут не чули. Ба більше: на пляжу нині немає жодної вільної лавки. Саме через це деякі містяни присіли на пеньках чи просто на траві. 

Відео дня

Так, одну з лавок повністю зайняв чоловік. На ній він приліг та приймає сонячні ванни. Поблизу - матусі з дітьми, подруги чи просто знайомі. Спортивний майданчик тут теж зайнятий. Над рельєфом свого тіла там працює юнак. Повторює за ним малеча.

Підійшовши ближче до річки, з’являється теж саме відчуття курорту. З одного боку - на швидкості їде гідроцикл, а з іншого - човен з парусом. Не вистачає тільки тих, хто буде пропонувати зробити фото із мавпочками. На тлі цих морських мотивів на піску засмагають чоловіки. А поблизу самої річки прогулюються діти. Їхній сміх чутно чи не на всю територію пляжу. 

А от по інший бік Південного Бугу картина більш спокійна. Людей на набережній вдосталь. Та все ж вільні лавки там є. Повз них один за одним проїжджають велосипедисти. Спостерігають за ними хмельничани, які сидячи ловлять кожного поглядами. Деякі з них роблять селфі. Наприклад, дві жінки фотографуються на тлі річки. Трохи далі від них - дівчина з хлопцем. Здається, він фотографує її вже всоте. Очевидно не вдало. Бо процес все триває й триває. Тим часом, повз проходить молода сім’я. Всі троє вони ласують морозивом. 

Ситуація із заходами безпеки тут ліпша, ніж на пляжу. Адже більшість людей таки носять медичні маски. Щоправда, є й ті - в кого вони повисли на підборідді. 

Загалом, картина тут по-літньому весняна. Зрештою, й “пляжний сезон-2020” у Хмельницькому можна вважати відкритим. Гортайте далі та дивіться фото.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Тетяна Чернова

    Якщо з розумом, то можна і треба. Гуляти сім'єю, не спілкуватися з сторонніми, не кучкуватися.
  • Валя. Яковлева

    Хочеться знати - а як же правильно? Один гуляє і хоть би шо! Інший сидить дома в депресії! То як же правильно поступати? І яка правда?
  • Галина Ясиновская

    Молодці,що гуляють.. сонечко свіже повітря і позитивні емоції і ніякої хвороби!!!!!
  • Галина Ясиновская

    Молодці що гуляють сонечко і позитивних і ніякої хвороби!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up