4G від Київстар охопив ще 80 населених пунктів Хмельницької області (Новини компаній)

4G від Київстар охопив ще 80 населених пунктів Хмельницької області (Новини компаній)

Жителі великих міст давно звикли до швидкісного мобільного інтернету 4G, який дозволяє не обмежувати себе у «цифрових потребах». Однак у віддалених районах, маленьких селах і на автомагістралях донедавна безперебійний мобільний інтернет був швидше винятком  із правил, аніж нормою.

Хмельницька область стала однією з перших в Україні, де зв’язок 4G покрив територію ще й за рахунок використання частоти LTE900. Така програма модернізації передбачає облаштування 15 базових станцій зв’язку, що дозволило суттєво розширити покриття 4G та підключити його навіть у малих населених пунктах. Таким чином, ще понад 29 000 жителів Хмельницької області зможуть користуватися перевагами сучасних мобільних технологій для підприємництва, здобуття освіти, інтернет-спілкування тощо. 

На Хмельниччині 4G-зв’язок від Київстар з’явиться в 80 населених пунктах, у тому числі в таких містах і селах, як: Бокиївка; Борсуки; Великі Мацевичі; Глібів; Голозубинці; Залісці; Зеленці; Климківці; Косогірка; Кремінна; Кульчиєвці; Охрімівці; Стара Ушиця; Хоминці; Ярославка.

За літо модернізацію обладнання базових станцій 4G реалізували ще у восьми західних областях України. Надалі заходи з розширення мережі 4G охоплять інші регіони нашої країни, а повністю завершаться до кінця 2020 року. Загалом у планах компанії за два роки  надати можливість доступу до швидкісного мобільного інтернету 90% населення України.

Нагадаємо, що головними перевагами мобільного інтернету 4G є більша ємність мережі та швидкість передачі даних. Середня швидкість передачі даних у форматі 4G вища у 3–4 рази, що дає змогу завантажити пісню за кілька секунд, а нові серії улюбленого серіалу – за лічені хвилини. Також можна скачати улюблене кіно або дивитися телепрограми з екрана свого ґаджета.

Як підключити?

Щоб користуватися 4G, слід впевнитися, що смартфон і SIM-картка сумісні  з цим форматом. Про це свідчитиме маркування 4G Ready на картці та позначка LTE/4G на екрані телефона. Також абоненти Київстар можуть відправити зі свого телефона спеціальні коди:  *245*5 # виклик – для перевірки смартфона; *245*4 # виклик – для перевірки SIM-картки.

Якщо ж ваша SIM-картка не підтримує 4G – не проблема. Просто завітайте до будь-якого магазину Київстар, і вам безоплатно замінять «сімку». Варто знати, що нова USIM-картка, яка необхідна для 4G, має вищий ступінь захисту  порівняно зі звичайною SIM-карткою: від «клонування», зламування, підключення до піратських мереж, а також від інших видів шахрайства. Отже, користувач 4G отримує додаткові гарантії безпеки.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up