5 міфів про ручне тестування (Новини компаній)

5 міфів про ручне тестування (Новини компаній)

Міфи минулих років “переслідують” ІТ-сферу, незважаючи на те, що вона стрімко розвивається, відповідно змінюються вимоги і до Manual QA (ручного тестувальника). 

Міф 1. Для того щоб стати ручним тестувальником, обов'язково необхідна технічна освіта. В певній мірі технічна освіта є плюсом, але не пунктом must have в вашому CV (резюме).
В цьому точно переконанні студенти Вінницької ІТ-Академії, не важливо яку ви отримали попередню освіту, як показує наш досвід успішними ручними тестувальниками ставали колишні лікарі, юристи, вчителі, продавці, касири...

Міф 2. Більшість вважає, що саме професія ручного тестувальника є найлегшим варіантом потрапити до ІТ-сфери. Ще 5 років тому тестувальником могла працювати людина без досвіду та певного розуміння про професію. Але з часом вимоги змінюються та зростають. Ми впевнені, що не найлегшим, а кращим способом потрапити до ІТ-сфери, це вступити до Вінницької ІТ-Академії. Ви отримаєте ряд переваг: робота на реальних проєктах, постійна підтримка викладачів-практиків протягом навчального періоду, участь у хакатонах, друзі однодумці та гарантоване працевлаштування.

Міф 3. Робота ручного тестувальника - нудна та одноманітна. Робота тестувальника - це не тільки боротьба з багами (помилками), а й збір інформації про стан продукту який тестується, аналіз технічної документації, обговорення проблем та ідей з командою, формування тестової документації, розробка та проведення тестування, оцінка можливих ризиків. І це ще не увесь перелік обов'язків QA-інженера, сумувати точно не вдасться.

Міф 4. Все життя працювати ручним тестувальником, ніякого розвитку. Шлях розвитку тестувальника багатогранний та має багато перспектив. Кожен трейні бажає стати Junior QA Engineer, Junior QA Engineer прагне “дорости” до Middle QA Engineer, а після до Senior QA Engineer, а з часом та великим бекграундом до Lead Software Testing Specialist. Навіть не змінюючи профіль діяльності, можна обрати напрям і розвиватися, як спеціаліст вузького профілю. Наприклад, можна присвятити себе тестуванню юзабіліті, безпеки чи обрати автоматизацію.

Міф 5. Ручне тестування повністю замінить автоматизоване тестування. З упевненістю навряд чи хто гарантує, що зміниться в тестуванні через 50 років. Якщо добре помоніторити ринки праці, то можна помітити, що професія ручного тестувальника є затребуваною і заробітна плата достойна. В ідеалі добре,  коли на проекті в паралелі застосовують ручне та автоматизоване тестування щоб випустити в продакшн дійсно якісний продукт.

Якщо ви уважні до деталей, наділені аналітичним складом розуму, прагнете навчитися розставляти вірно пріоритети, з легкістю “перемикатися” між задачами, бажаєте розвивати комунікаційні навички та працювати в команді. Вінницька ІТ-Академія рекомендує обрати спеціалізований курс Manual QA. Викладачі-практики з багаторічним досвідом допоможуть систематизувати знання, а навчання на реальних проєктах пришвидшить результат від отриманих теоретичних знань. Протягом навчального періоду ви отримаєте повний комплекс знань та навиків необхідних для кваліфікованої роботи Manual QA Engineer.

Реєструйтесь на курс “Manual QA” та навчайтесь у справжніх професіоналів і отримайте роботу в ІТ гарантовано.

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua

e-mail: [email protected]
Тел.: (067) 431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up