5 порад, як за рік пити смузі в ІТ (Новини компаній)

5 порад, як за рік пити смузі в ІТ (Новини компаній)

Як одним махом змінити своє життя? Повністю повернути його в інше русло? Поради, які дійсно діють.

Насолоджуйся роботою в ІТ. Ми прагнемо найкращого: будинок, машину, затишні сімейні подорожі, драйвовий відпочинок з друзями.... Забезпечене життя для себе і своєї родини. Робота в ІТ буде приносити стабільний дохід, незалежно від криз. Це чудові умови праці: комфортний офіс із зонами відпочинку, повний соц.пакет для тебе, а іноді навіть для твоєї родини, подорожі за рахунок компанії, бонуси на спорт, хобі, розвиток... Все для того, аби працювати і любили свою роботу. То чому б не стати айтішником?

Обери найбільш затребувану спеціалізацію. Професії змінюються переходять в режим автоматизації. Вінницька ІТ-Академія спільно із освітньою онлайн платформою INTITA пропонує найбільш затребувані спеціалізації сфери ІТ вивчати онлайн. Це: програмування, тестування, проджект менеджмент та веб-дизайн. Що обереш ти? Це вже залежить від вподобання. Головне, що ти гарантовано знайдеш роботу в ІТ. Адже всі випускники Вінницької ІТ-Академії, уже працюють в ІТ-компаніях.

Інвестуй в себе. Сучасний світ вимагає постійного розвитку, адже він сам не стоїть на місці. Людство потребує розумників, які можуть працювати в сучасних реаліях. Саме вони заробляють гарну зарплату і мають гідне життя. Ставку потрібно робити на свій інтелект.  Інвестуй в себе, щоб бути впевненим у завтрашньому дні. Це перше правило під час криз. Твій розум ось, що важливо. Адже всі навики, які ти здобудеш під час навчання цінуються серед роботодавців.

Зміни оточення. Почни спілкуватися з тими, хто вже знаходиться там, де ти хочеш бути. Викладачі Вінницької ІТ-Академії це практики з великим досвідом та багажем знань, яким прагнуть поділитись і виростити нове покоління прогресивних айтішників. Навчаючись у них, ти зможеш вірно розставляти пріоритети, вибудовувати комунікації, реалізовувати проекти. Саме тут ти знайдеш мотивоване середовище однодумців. На тебе  також чекає: професійний та доступний контент,  велика кількість практичних занять з можливістю задавати питання викладачеві і почути кваліфіковану відповідь, підказку та пораду, а також  перевіркою домашніх завдань. 

Не думай, а дій! Зміна свого життя, виведення його на новий рівень немислимо без конкретних дій. Потрібно якомога швидше робити, і ні в якому разі не перебувати тривалий час в стані роздумів. Якщо ти вирішив змінити життя, бути успішним і потрапити в ІТ - не чекай. Цей час вже настав. Прийди на презентацію і дізнайся про всі етапи навчання та секрет успіху ІТ-Академії - гарантоване працевлаштування усіх випускників. Важливо не схибити при виборі закладу.  Ми не обіцяємо за 3-4 місяці зробити з тебе айтішника, бо знаємо, що це нереально. А пропонуємо дійсно дієвий та інтенсивний спосіб навчання, який забезпечить тобі роботу мрії.

 

Якщо ти хочеш справді швидко стати справжнім майстром своєї справи і гарантовано потрапити в ІТ-індустрію - реєструйся та обирай свою спеціалізацію.   

 

Вінницька ІТ-Академія

https://ita.in.ua/

https://www.facebook.com/vinnytsia.itacademy

тел. 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up