«Бурштинові копи» відвідали «Woodmall Cinema» у Хмельницькому (ФОТО) (Новини компаній)

«Бурштинові копи» відвідали «Woodmall Cinema» у Хмельницькому (ФОТО) (Новини компаній)
  • У «Woodmall Cinema» відбувся допрем'єрний показ кінофільму «Бурштинові копи».

  • На нього завітали актори стрічки Євгеній Янович та Олег Маслюк.

До Хмельницького завітали виконавці головних ролей у фільмі «Бурштинові копи» — Євгеній Янович та Олег Маслюк. У суботу, 2 жовтня, вони відвідали кінотеатр «Woodmall Cinema», де відбувся допрем’єрний показ нової стрічки за їхньої участі.

Кіносеансом все не обмежилося. Перед показом Євгеній Янович та Олег Маслюк спілкувалися та фотографувалися з глядачами, яких на зустріч з акторами прийшло чимало. Відтак усіх запросили на допрем’єрний показ. Після нього глядачі мали можливість поспілкуватися з акторами та запитати про все, що цікавить.

Фільм «Бурштинові копи» розповідає про київського поліцейського Максима, якого грає Євгеній Янович. Через порушення статуту його відправляють у Житомирську область. Йому в напарники призначають місцевого поліцейського Богдана. Останнього грає Олег Маслюк. Разом їм доведеться протистояти бурштиновій мафії. Прокат фільму у кінотеатрі «Woodmall Cinema» розпочнеться 7 жовтня.

У коментарі журналістам Євгеній Янович розповів, що важливо змінити ставлення глядача до українського кіно:

— В українського глядача не дуже є довіра до українського кіно, і зробити просто хороше якісне кіно, на яке піде український глядач, дуже важливо, тому що в нас ці стрічки мають з’являтися завжди. Ми хочемо змінити, перш за все, таке відношення, і шукати сенс в тому, що всі мають бути командою. Правда існує не завжди одна, правильних людей можна по-різному для себе інтерпретувати. Проблематика кіно в тому, що поліція буває хорошою, і в тому, що у нас є бурштин, який нелегально добувають. Це зачіпається, але в гумористичній формі, в першу чергу наша задача була показати, що Україна вміє знімати хороший якісний комедійний продукт для масового глядача, — зазначив актор.

У фільмі «Бурштинові копи», як виглядає, для знімання окремих сцен доводилося залучати каскадерів. Однак, як розповів Євгеній Янович, вони лише консультували, а кіно знімали переважно без їхнього залучення.

— Мене ніхто жодного разу не замінював, але з нами займалися каскадери, ми дуже багато працювали з ними, у нас було багато репетицій, занять, і це фізично складна штука, і плюс бойова хореографія, яка буде у фільмі, і її буде багато, тобто бійки, це не ставиться за 10 секунд і за 10 хвилин, це багато занять. Так само і Даша Петрожицька, і Аліна Паш, також разом ходили займалися. Здається, десь час від часу дублери були, але більшість всього, що зроблено в цьому фільмі, зроблено акторами, але без підготовки і без каскадерської команди нічого б не вийшло.

Керівник кінотеатру «Woodmall Cinema» Сергій Антоновський розповів, що заклад і надалі планує запрошувати українських акторів:

— Українське кіно надзвичайно важливе для нас, його треба підтримувати, ми ставимо максимальну кількість сеансів у зручний час, щоб кожен, хто бажає відвідати, переглянути, мав цю можливість. Я вірю в українське кіно, вірю в українських виробників, вірю в українських акторів, у нас є величезний потенціал, нам треба трішечки досвіду, і ми все робимо можливе для того, аби це відбулося. Ми будемо шукати всі можливості, всі фільми, які будуть виходити, ми будемо старатися запросити до нас цікавих відомих особистостей, — розповів керівник кінотеатру.

До слова, кінотеатр «Woodmall Cinema» є найновішим у Хмельницькому. У ньому налічується сім кінозалів та загалом 500 глядацьких місць. Афіша закладу представлена різноманітними жанрами — від блокбастерів до арт-хаусного кіно. А квитки на стрічку «Бурштинові копи» можна придбати онлайн за посиланням.

keyboard_arrow_up