Чи працює нульове розмитнення або як купити хороше авто з Європи (Новини компаній)

Чи працює нульове розмитнення або як купити хороше авто з Європи (Новини компаній)

Запитали в експерта про те, чи справді працює нульове розмитнення і як діяти, аби не купити “відро на колесах”.

Нульове розмитнення

“Нульове розмитнення працює”, - з цієї фрази розпочалася наша розмова із експертом Komis Auto Тарасом Мудриком. Ця компанія є лідером у Хмельницькому з надання послуг по пригону, викупу та підбору авто. Підтвердження цьому - перемога Komis Auto в голосуванні у конкурсі “Народний бренд”. 

Повернемося до теми купівлі авто. А саме до нульового розмитнення. Повторимося - воно працює. Але чи вплинуло це на ціни? Частково. До прикладу, на внутрішньому ринку вартість авто практично не змінилася. Тому експерт рекомендує звернути свою увагу на європейський ринок. Адже купівля транспорту там дасть змогу суттєво зекономити й в результаті отримати якісне авто.

Нажаль, уже не вийде купити авто в умовній Польщі за цінами, які були минулоріч. Адже вони там почали рости ще до війни. Все через проблеми із поставками нових авто. А коли почало діяти нульове розмитнення, зріс попит. Від цього піднялися й ціни.

Та все ж купити авто за адекватнішими від українського ринку цінам - реально. І все це завдяки тому ж нульовому розмитненню. Ось кілька прикладів (вказуємо ціни до і після введення нульового розмитнення):

Як бачите, чим дорожчий сегмент авто, тим більша різниця становить між до і після.

Де і як шукати авто

А шукати транспорт експерт рекомендує не в сусідній Польщі, де все нормальне скупили уже давно.

mobile.de та autoscout24 - це основні сайти для пошуку авто в Європі. Тут є безліч пропозицій. Й серед них непросто обрати дійсно оптимальний варіант. Найперше. що радить експерт, при сортуванні від найдешевших авто відразу відкидати перші 5-10% варіантів.

Наступне - дуже й дуже уважно переглядати фото автомобілів. Далі - перекладатися та вчитуватися в опис. Адже там можуть бути вказані різні дефекти по авто і цього аж ніяк не можна пропускати. Ще один важливий крок - читати відгуки про даного продавця, які залишають його ж клієнти

Процес підбору та купівлі

Із процесом підбору ви можете впоратися самостійно. Та все ж краще звертатися до людей, які в цьому питанні є професіоналами й щодня з цим працюють. Це ж стосується і самої купівлі та пригону авто. Тут, через обмеження виїзду за кордон під час воєнного стану, без допомоги часто не обійтися.

У випадку з Komis Auto співпраця із клієнтом розпочинається із підбору варіантів за конкретною моделлю або ж бюджетом. Чи іншими параметрами. Потім йде прорахунок абсолютно всіх послуг “під ключ”. Тобто отримання авто вже на українських номерах і в такому стані, що “сів та поїхав”.

Чи не головна проблема із пригоном авто зараз - черги на кордонах. Якщо раніше цей процес займав 1-1,5 дня. Зараз за щастя впоратися за 2 дні. А інколи потрібно чекати на свою чергу й тиждень. Середній час очікування становить 3-4 дні.

Всі ці незручності та нюанси з купівлею та пригоном авто бере на себе компанія Komis Auto. Також вже на місці фахівці можуть надати додаткові послуги, як то детейлинг, технічне обслуговування й інші процедури, які підготують ваше авто до експлуатації.

Які авто є в наявності?

Офіс компанії Komis Auto розташований на території автостанції №1 у Хмельницькому. Там є майданчик, на якому виставленні на продаж авто різного класу та бюджету. Серед них є ті, які пригнала компанія для продажу. А є ті, які власники залишили для продажу. 

До прикладу, найновіша пропозиція - Suzuki Grand Vitara - 8 399 $

Найдешевша пропозиція - Chevrolet Aveo - 3 999 $

Найдорожча пропозиція - BMW 540 2019 року випуску за 51 900 $

Повний каталог доступних на Komis Auto

keyboard_arrow_up