Cмерть українця в Німеччині. Відповіді на поширені питання про перевезення тіла й кремацію (новини компаній)

Cмерть українця в Німеччині. Відповіді на поширені питання про перевезення тіла й кремацію (новини компаній)

Смерть людини - завжди удар для її рідних. Усвідомити це важко, а біль втрати не згасає протягом усього життя. 

Нерідко українці стикаються з втратою близького в іншій країні. Зокрема - в Німеччині. У таких випадках чимало людей хочуть поховати родича на рідній землі, в Україні. Саме тоді виникає ряд запитань, відповіді на які можуть дати у міжнародному похоронному бюро “Funeralia”. Дізнайтеся, скільки буде коштувати перевезти тіло з Німеччини в Україну, яка ціна кремації в Німеччині та як перевезти урну з прахом через кордони. 

Перші кроки після новини про смерть громадянина України в Німеччині

У разі смерті громадянина України в Німеччині в першу чергу, про трагічну новину дізнаються співробітники правоохоронних органів Німеччини та робітники швидкої медичної допомоги. Вони констатують факт смерті та направляють тіло до моргу для проведення розтину або експертизи тіла. 

Після розтину видається лікарське свідоцтво про смерть (Totenschein). Поліція направляє письмове повідомлення про факт смерті громадянина України до відповідного Консульства України, залежно від місця смерті в Німеччині: 

  • до Консульського відділу Посольства України в ФРН в Берліні; 
  • до Генерального Консульства України в Гамбурзі; 
  • до Генерального Консульства України в Мюнхені; 
  • до Генерального Консульства України в Дюссельдорфі; 
  • до Генерального Консульства України у Франкфурті-на-Майні.

Консульські співробітники повідомляють про трагедію родичів або уповноважених осіб померлого громадянина України. Вони відповідають на всі питання та можуть порадити надійне та перевірене міжнародне похоронне бюро. А саме те, що гарантовано виконає послуги з кремації в Німеччині або перевезення тіла померлого з Німеччини до України. 

Також родичі можуть отримати повідомлення про смерть в Німеччині від роботодавця, колег, друзів, знайомих. В такому випадку теж варто звернутися до відповідного консульства за номерами для оперативного зв'язку на сайтах дипломатичних установ.

Згідно з законодавством Німеччини перевезення тіла померлого, кремацію, поховання та перевезення урни з прахом мають робити відповідні похоронні бюро. Саме тому варто звернутися до Олега Мілінського та міжнародного похоронного бюро “Funeralia”. А саме -  за німецьким +49 152 270 745 71 або українським номером телефону +38 (097) 149-87-85.

Вся потрібна для контакту інформація є на сайтах www.funeralia.co.de та www.milinskiy.com

Як перевезти тіло померлого з Німеччини в Україну та скільки це коштує?

Ціна перевезення тіла залежить від місця смерті людини в Німеччині. А також від міста чи села в Україні, куди треба доставити труну з тілом. На кінцеву вартість перевезення померлого впливають додаткові послуги. Такі як - бальзамування тіла, макіяж, послуги німецького моргу, особливі побажання родини та вимоги щодо одягу, труни тощо.

Аби почути реальну кінцеву вартість, слід зателефонувати Олегу Мілінському за німецьким +49 152 270 745 71 або українським номером телефону +38 (097) 149-87-85. 

Які документи потрібні для перевезення померлого з Німеччини в Україну?

Єдиний документ, який потрібно надати похоронному бюро “Funeralia” – це доручення, що дозволяє діяти від імені родичів померлого на території Німеччини. 

Співробітники “Funeralia” зберуть необхідні документи для перевезення тіла з Німеччини до України: 

  • Свідоцтво про смерть в Німеччині (Sterbeurkunde); 
  • Дозвіл від влади Німеччини на перевезення труни; 
  • Консульський дозвіл на ввезення труни з тілом з Німеччини до України;
  • Тощо. 

Чи можна зробити кремацію українця в Німеччині й перевезти урну з прахом в Україну?

У похоронному бюро  “Funeralia” відповідають: “Так. це можливо”. Адже його працівники щодня виконують кремації померлих українців в різних містах Німеччини й перевозять урни з прахом через кордони.

Для того, аби дізнатися скільки коштує кремація в Німеччині або перевезення урни з прахом з Німеччини в Україну  – варто зателефонувати Олегу Мілінському за німецьким +49 152 270 745 71 або українським номером телефону +38 (097) 149-87-85.

Як відбувається оплата за послуги перевезення тіла з Німеччини в Україну або кремації в Німеччині? 

Якщо людина, яка померла в Німеччині, була застрахована - це покриває витрати на ритуальні послуги. Вартість перевезення тіла в Україну або кремація в Німеччині буде оплачена страховою компанією. Кошти перераховують на рахунок або похоронного бюро, яке надає послуги, або регресом на рахунок родича застрахованої людини.

Дуже часто кремація померлих в Німеччині громадян України відбувається соціальним коштом. Проте, забрати урну з прахом після кремації та перевезти її в Україну є платним. Особисто родичам у більшості випадків це зробити неможливо.

Щоб перевезти урну з прахом з Німеччини в Україну, треба звернутись до Олега Мілінського та похоронного бюро “Funeralia” за німецьким +49 152 270 745 71 або українським номером телефону +38 (097) 149-87-85.

Міжнародне похоронне бюро “Funeralia” - це тисячі рекомендацій та відгуків. Його працівники мають багаторічний досвід роботи. “Funeralia” працює по всьому світу. Сайт із послугами компанії входить до “топ” запитів Google. Оплата за послуги здійснюється на офіційний рахунок бюро. Усе це - причини, які дозволяють не сумніватися в надійності та компетентності бюро Олега Мілінського “Funeralia”.

Ознайомитись з наданням ритуальної допомоги бюро “Funeralia” можна на сторінках в соціальних мережах Facebook та Instagram або на сайті.

keyboard_arrow_up