«Doors&Floor» - сучасні міжкімнатні двері!

Красиві міжкімнатні двері – реально дивовижно, адже так?

Міжкімнатні двері нам пропонує чи не кожен виробник, але чи всі вони якісні? Ви, звісно ж, можете витратити час на перевірку дверей на їх якість, але навіщо, якщо можна довіритись гарантовано перевіреній компанії із чудовим і популярним рейтингом?

Як Ви вже всі знаєте, міжкімнатні двері – важливий атрибут успішного інтер’єру, який ну просто неможливо залишити без уваги! На сайті «Door&Floor» є широкий каталог вибору міжкімнатних дверей. Давайте розберемо деякі з них у якості приклада.

Запропоновані міжкімнатні двері в даній компанії – це гарантована якість товару! Вони зроблені з натуральної деревини, що є предметом краси і розкоші, адже саме дерев’яні двері здатні влучно підійти до будь-якого інтер’єру. Двері, виготовлені у Львові, здатні елегантно доповнити стиль Вашої оселі, підкреслити Ії багату фактуру, а також скрасити ії особливим дизайном та натуральним дерев’яним ароматом. Двері з масиву виготовлені із 100% оригінального міцного дерева, як, наприклад, сосна (даний матеріал є найбільш вживаним, оскільки добре піддається технічній обробці), є також двері із бука, вишні та дуба. Давайте розберемо три найбільш популярних типи міжкімнатних дверей – шпоновані, ламіновані та скляні.

Шпоновані двері – тип дверей, який візуально важко відрізнити від дверей, виготовлених з масиву, адже вони покриті шпоном – натуральний матеріал, виготовлений з дерев’яних зрізів. Каркас таких дверей виготовлений із соснових брусів та обшитий МДФ плитами (із пресованої тирси). Дверна порожнина, в середині дверей, заповнена стільником (наповнювач), який забезпечує двері кращою теплопровідністю та надає йому звукоізоляції. Такі двері легкі та мають доступну ціну.

Ламіновані міжкімнатні двері – най економніший варіант дверей, адже самі двері виготовлені із дешевої сировини. Конструкція всередині аналогічна до попереднього типу, але замість шпону, поверхня дверей вкрита плівкою (ламінованою). Дані двері безпечні для здоров’я, адже є абсолютно чистими із точки зору екологічних матеріалів. Не вигоряють на сонці, а також володіють водостійкістю.

Скляні міжкімнатні двері – нове рішення для Вашого дизайну! Скляні двері, виготовлені у Львові мають загартоване при високих температурах скло, що робить його більш міцним. Скляні двері чудово відійдуть до Вашої кімнати, адже сучасні технології дозволяють зробити двері різних форм, стилів та візерунків.

Купуйте двері вигідно у «Door&Floor» - це Ваш найкращий вибір!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up