Гуру краси і стилю в Хмельницькому: як зустрічали модного українського дизайнера Андре Тана (новини компаній)

Гуру краси і стилю в Хмельницькому: як зустрічали модного українського дизайнера Андре Тана (новини компаній)

· На нього чекали дуже довго та з неймовірним трепетом… І ось, нарешті, вчора, 26 травня, в ТРЦ «Оазис» відбулася, така бажана для хмельничанок, фешен-подія – зустріч з гуру краси та стилю, єдиним та неповторним маестро Андре Таном.

· Як вітали іменитого дизайнера в Хмельницькому та які сюрпризи чекали на відвідувачів модного магазину, на власні очі бачили журналісти vsim.ua.

Такого Хмельницький ще не бачив... Феєрія яскравих фарб, вишуканого смаку та неординарних дизайнерських рішень чекала відвідувачів ТРЦ «Оазис» вчора, 26 травня. Сам маестро завітав на офіційне відкриття модного магазину жіночого одягу А.Тан. Стрункі лані, та пишні і розкішні моделі плюс сайз дефільвали, спускаючись ескалатаром під влучні коментарі модного гуру. В тренді: українська вишивка, сукні в полоску, висока талія та клітка віші. Колекція весна-літо 2018 постала в усій своїй красі перед вибагливими та стильними хмельничанками.

Чим дивували «модних хмельницьких критиків», бачили журналісти vsim.ua.

«Ти не українка, якщо ти не в А.Тан», - зауважив дизайнер. І це справді так: в колекції модельєра є речі на будь-який смак та на будь-яку фігуру. Приховати кілька зайвих кілограмів або додати собі пару розмірів у зоні декольте – не проблема, якщо ти в А.Тан. Не знаєш, що одягнути на випускний вечір, прогулянку парком або романтичну зустріч з коханим, тоді тобі точно до модного бутіку А.TaN на 2-у поверсі ТРЦ «Оазис» в Хмельницькому. Не потрібно ламати голову, підбираючи спідницю під улюблену брендову кофту від А.Тан, це все вже продумав гуру української фешн-індустрії за вас. Фішка нової колекції від Андре Тана – сукні п’ятниця, субота, неділя – в них Ви будете на висоті в будь-якій ситуації: чи це похід до кінотеатру, чи пікнік, чи гучна вечірка – варто лише вдало підібрати взуття та аксесуари.

Лише натуральні тканини, привезені з Італії, використовують для пошиття одягу в А.Тан. Вишуканість та простота, ексклюзивність та доступність кожній українській красуні – гасла, якими керується майстер у своїй роботі. Зробити кожну українку стильною та прекрасною – головна мета Андрія Тищенка. Він перший вивів на подіум моделей plus-size, першим заговорив про моду на пишні форми та негласно присвятив свою нову колекцію «пишним і розкішним». Для дизайнера – кожна жінка унікальна та ідеальна, його ж завдання лише допомогти їй підкреслити, дану природою, красу.

У цей день маестро особисто дав пораду та допоміг хмельничанці у виборі випускної сукні. У якій, буквально через декілька годин, вона з задоволенням дефілювала по подіуму, змагаючись за титул міс А.Тан у Хмельницькому.

Про враження від наших чарівних хмельничанок та плани на майбутнє розповів, в ексклюзивному інтерв’ю, журналістам vsim.ua сам Андре Тан.

Про плани на Хмельницький та стиль хмельничанок

Ще одне дитя зʾявилося в Андре Тана у Хмельницькому. Новий магазин брендового одягу від іменитого дизайнера працює на 2-у поверсі ТРЦ «Оазис» вже понад місяць. І, нарешті, сам маестро завітав на його офіційне відкриття для того, щоб урочисто перерізати стрічку та провести майстер клас зі стилю та краси для кожної хмельничанки.

  • Головна моя мета – одягнути кожну українку, - пояснює дизайнер. Іноді, порівнюю себе зі стоматологом, той, як зустрічає людину – відразу кидає погляд на зуби, точно так і я – звертаю увагу на те, в що людина одягнена. Відразу думаю тут би я переодягнув ось це, змінив ось так, тому зі мною складно дружити. Мені завжди, навіть зірки, пробачають критику своїх образів. Пояснюють, що лише я можу вказати їм правду, наскільки дорого та стильно вони одягнені. Маша Єфросиніна завжди говорить, що лише я можу сказати їй, що сьогодні вона погано вдягнена, тому що всі інші просто бояться їй це говорити.

Стилем хмельничанок я приємно вражений. Ті моделі, які купують в Хмельницькому – досить яскраві, експресивні, цікаві. Скромні сукні – це не про Хмельницьких жінок, тут такі речі попитом не користуються. Хмельничанки звикли виглядати розкішно, стильно і дорого. Я думаю тому підтвердження моя колекція, яка якраз сегментована під кожне місто. В кожному місті – вона різна, ось у вашому – лише яскрава, лише цікава.

Гадаю, зупинятися лише на жіночій колекції ми не будемо. Поки не знаю, як на рахунок чоловіків, а ось дитяча лінія точно, в найближчі пів року, буде у вашому місті. Хмельничани зможуть побачити її вже восени. Адже не лише мами мають бути гарними, красивими та модними мають бути і дітлахи. Звикати до прекрасного треба змалку.

Три поради хмельничанкам на літо-2018 від Андре Тана

Що занадто, то не здраво, – радить пам’ятати Андре Тан.

  1. Все має бути в міру: якщо ми робимо глибоке декольте, то закриваємо низ, якщо ми відкриваємо ноги, тоді має бути виріз-лодочка. Те і те разом – виглядає вульгарно. Памʾятайте, ви – леді.
  2. Зараз дуже модний одяг в клітку. Особливо клітка віші – це така маленька кліточка, якої в нашій колекції теж дуже багато. Вона зараз в тренді в усьому світі.
  3. Не варто соромитися стилю аля білизна, він зараз на піку популярності. Це майки з кружевом, це піжамний стиль, сукні обрамлені кружевом. Це направлення буде актуальним ще довго, воно лише набирає свої оберти. Тому модним хмельничанкам, я раджу приміряти на себе такий образ.

Що чекати від осінньо-зимового сезону 2018-2019

У маестро стилю купа планів і на майбутню зимову колекцію. Потрібно завжди бути жадним на ідеї, - пояснює він журналістам vsim.ua. Найкращі витвори народжуються в самі складні для країни часи. Просто не варто зупинятися.

  • Я дуже багато часу проводжу за кордоном: в Італії, де ми закуповуємо тканини для своїх колекцій, люблю Іспанію, тому найчастіше всі геніальні ідеї приходять в літаку. У мене завжди з собою є олівець і лист паперу, де я малюю свою нову колекцію. Це вже стандарт, завжди під час польоту, я малюю якусь нову колекцію. Що буде модним в зимовий сезон, можу сміливо сказати: обирайте блакитний колір! Це хіт не лише в Україні, а у всьому світі. Якщо взимку у вас не буде кофтини або светру в мілку клітку віші, ви – не в тренді. Доречі, така клітка зробить вашу талію неймовірно стрункою, і, прибере кілька зайвих кілограмів. Пасує вона абсолютно всім: і худим та високим, і пишним та розкішним.

Саме «пишні і розкішні» стали ізюминкою дефіле в ТРЦ «Оазис». Андре Тан досить неординарно підійшов до створення гардеробу для жінок plus-size. Кожна деталь спрямована на те, щоб приховати недоліки та вигідно підкреслити визначні місця. Хто сказав, що червоне варто одягати лише, маючи осину талію чи, що горох на пишній фігурі виглядає кумедно… Ви просто не бачили колекцію весна-літо 2018 від А.TaN. Тут кожен поясок, кожен карман, кожна застібка мають певну функцію, і, спрямовані на те, щоб жінка, з будь-якими формами, відчула себе чарівною та бажаною.

26 травня в ТРЦ «Оазис», гордість fashion-індустрії, єдиний та неповторний Андре Тан, подарував можливість кожній жінці стати королевою подіуму. Холом торгового центру дефілювали хмельничанки, одягнені в А.Тан. Сам маестро обрав міс А.Тан у Хмельницькому. Звання кращої, в справедливій боротьбі, здобула чарівна хмельничанка Валентина. Грація, якої не залишила байдужим серце вимогливого критика. За чарівну посмішку, ідеальну пластичність та погляд пантери перед стрибком, Андре Тан нагородив переможницю вишуканою сукнею зі своєї нової колекції.

 

 

 

 

 

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up