Годинники Ролекс - зразок того, як відворити славу за досить малий період часу

В інтернет-магазині «Імідж» можна вибрати і купити стильні, якісні, неповторні копії легендарних наручних годинників швейцарського бренду Rolex за помірними розцінками.

часи ролекс

Відбивання розкоші, успіху, багатства — справжні елітні швейцарські годинники «Ролекс». Цей європейський бренд отримав широке визнання у всьому світі. Ексклюзивний дизайн, використання дорогих елементів і матеріалів, інші нюанси відрізняють ці твори мистецтва від звичайних наручних аксесуарів. Вже більше сотні років преміальні моделі марки Rolex підкорюють світ. Цікаво, що засновником швейцарської компанії став звичайний баварець, який довгий час спеціалізувався на експорті перлів. Найперші розкішні годинник із золотим браслетом були створені в 1905 році. Сьогодні логотипом бренду «Ролекс» є корона, яка символізує перевагу, шик і ексклюзивний дизайн.

Заслужено дорогі: чому мільйонери готові платити?

Аристократичні моделі Rolex створюють на підприємствах Женеви експерти високого класу. Дизайнерські рішення цього бренду завжди унікальні і різноманітні. В інтернет-магазині «Імідж» на https://imidge.com.ua/ru/f-watches-rolex/ можна вивчити ряд ексклюзивних, якісних, точних копій найпопулярніших моделей з повторенням усіх стилістичних елементів. Сьогодні швейцарська компанія просувається в трьох основних напрямках:

Відео дня
  • професійному;
  • консервативному;
  • спортивному.

Це вишукані прикраси, корисні аксесуари, статусні деталі, формують образ успішного чоловіка. Особливо популярними, фактично легендарними стали деякі годинник «Ролекс», на зразок Daytona. Ця стильна, безкомпромісна, нетрадиційна модель завжди була в дефіциті. Третя лінійка з автоматичним механізмом Zenit El Primero була створена близько шістнадцяти років тому.

Ще один ексклюзив від багатоликого європейського бренду — сертифікований хронометр Day-Date з золота. Вартість подібного аксесуара сьогодні досягає двадцяти тисяч євро. Не дивно, що багато шанувальників неповторних часових аксесуарів намагаються знайти якісну заміну настільки дорогим екземплярам.

Професійно виконані копії виготовляються на австрійських заводах і функціонують шляхом висококласних японських механізмів. Натуральне сапфірове скло замінюється штучним, але візуальної різниці немає. Для виготовлення наручних годинників використовуються кращі матеріали, тому деякі люди не бачать сенсу переплачувати за оригінали. Якість копій — відмінне, адже їх створенням займаються справжні майстри своєї справи. Розглянути різницю з оригіналом можуть лише професіонали

Коментарі (1)
  • Светлана Балан

    Часы - это стильное дополнение как мужского так и женского образа, особенно если они такого известного бренда как Rolex. К большому сожалению, подлинные часы не каждому по карману и очень приятно, что нашлись умельцы, которые смогли сделать качественную, но не менее роскошную копию этого произведения искуства. Да еще и заказать можно очень просто в интернет магазине "Имидж". Если не существует визуальной разницы, зачем платить больше!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up