Новини компаній: Як вибрати праску з парогенератором

Новини компаній:  Як вибрати праску з парогенератором

Праска з парогенератором — сучасний хіт на ринку побутової техніки. Це відмінна альтернатива звичайній прасці. Електроприлад простий і зручний у використанні, а збільшений обсяг резервуара сприяє тривалій безперервній роботі. Ми поцікавилися у фахівців, як вибрати надійний парогенератор.

Праска з парогенератором: переваги

Побутовий парогенератор має окремий прилад з убудованим бойлером, що нагріває воду. Із праскою його з'єднує спеціальний шланг, яким надходить гаряча пара до підошви. Ознайомитися з моделями можна на Allo.ua.

Не будемо мучити, назвемо основні переваги праски з парогенератором:

  • пар подається під тиском, що дозволяє без зусиль розгладити складки навіть на грубій і жорсткій тканині;

  • вода з праски не потрапляє на білизну і не залишає плям;

  • через невисоку температуру підошви ризик загоряння зведений до мінімуму;

  • завдяки невеликій вазі праски можна довше прасувати, не відчуваючи втоми в руках.

Якісні парогенератори ви знайдете в асортименті Tefal, Philips, Braun, Electrolux.

Як вибрати парогенератор

При виборі приладу дивіться на основні характеристики.

1. Потужність

Що потужніша праска, то швидше нагрівається вода і формується пар. При цьому такі моделі споживають більше електроенергії. Оптимальна потужність для побутового парогенератора — 1600–2000 Вт.

2. Обсяг резервуара для води

Велика ємність дозволяє прасувати білизну довго і ефективно. Обсяг може варіюватися від 0,7 до 2,2 л. Якщо немає необхідності кожного разу гладити гору білизни, доцільно обрати електроприлад місткістю до 1,5 л.

3. Матеріал підошви

Підошва праски може бути алюмінієвою, сталевою, керамічною (металокерамічною), тефлоновою або титановою. Увагу покупців завоювали варіанти з металокераміки, тефлону і титану. Ці матеріали сприяють плавному ковзанню праски поверхнею будь-яких тканин. Вони міцні і надійні. Все ж найбільш економічним матеріалом із найкращими зносостійкими властивостями вважається нержавіюча сталь.

4. Показник тиску

Моделі з показниками до 3 бар відмінно впораються з повсякденним прасуванням і підходять для видалення нестійких забруднень, вище 4 бар — призначені для частого використання і роботи з грубими тканинами.

Вибираючи відповідну праску з парогенератором, уважно вивчіть технічні характеристики, а також опис виробника та відгуки покупців.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up