Новий провайдер підкорює Хмельницький (новини компаній)

Новий провайдер підкорює Хмельницький (новини компаній)

У мікрорайоні «Виставка» почав підключення абонентів новий оператор кабельного телебачення і високошвидкісного інтернету. Що цікавого зможе запропонувати ЕВЕРЕСТ ТМ хмельничанам, нашому виданню розповів президент компанії Микола Леонідович Спектор.

Варто зазначити, що компанія ЕВЕРЕСТТМ за 10 років успішної роботи у Вінниці заслужила гідну репутацію і стала беззаперечним лідером за результатами щорічних регіональних конкурсів «Народний бренд» та «Бізнес-еліта Поділля». Готуючись до інтерв'ю, ми знайшли інформацію про те, що провайдер входить до 15 найбільших компаній України за кількістю абонентів, а за рівнем якості послуг і сервісу цілком ймовірно випереджає всіх.

- Миколо Леонідовичу, чому саме Хмельницький?

На нашу думку, незважаючи на велику кількість провайдерів, у Хмельницькому насправді немає належного рівня послуг інтернету, хорошого кабельного телебачення та професійного сервісу. З огляду на багатий досвід, а більшість наших фахівців працюють в даному напрямку з кінця 90-х років, ми впевнені, що можемо змінити цю ситуацію. Адже ми плануємо надати можливість всім українцям користуватися по-справжньому стабільним швидкісним інтернетом, дивитися рейтингові телеканали у високій якості та отримувати належне технічне обслуговування в режимі 24/7. Хмельницький – найближчий сусід Вінниці, отож зможе першим переконатися, що ЕВЕРЕСТТМ пропонує дійсно найкращі послуги, найкращий телевізійний контент і високу швидкість інтернету, найкращий сервіс. Все те, чого сьогодні гостро потребують люди і на що, безперечно, заслуговують.

- Миколо Леонідовичу, але нам і раніше все це обіцяли і досі запевняють, що роблять все якісно. Чим відрізняється ЕВЕРЕСТТМ від інших провайдерів?

Відмінностей насправді багато і це предмет не однієї бесіди, але я зупинюся на трьох основних моментах.

Перш за все зазначу, що ЕВЕРЕСТТМ працює чесно і прагне конкурувати за рахунок унікальних пропозицій, інноваційних рішень, ідеології відповідального ставлення до людей. Ми завжди говоримо правду і відповідаємо за свої слова. Це легко перевірити: просто поцікавтеся у вінничан (родичів, знайомих, співрозмовників у соцмережах, наприклад), як працює ЕВЕРЕСТТМ, що він пропонує, чи виконує він взяті на себе зобов'язання, хто є однозначним лідером у регіоні. Ми пропонуємо дві насправді якісні послуги і професійний сервіс, що доступний кожному абоненту в режимі 24/7.

Побудована нами в Хмельницькому нова волоконно-оптична мережа не просто перевершує вінницьку, яка є однією з кращих у країні, вона не має аналогів в Україні і відповідає найвищим європейським вимогам. Обладнання нового покоління провідних світових брендів, таких як Cisco, Extrim, Juniper, передові технології, що використовуються, забезпечать стабільну роботу і відмінний сигнал по всій протяжності мережі. Пояснювати детально специфіку роботи нової волоконно-оптичної мережі не варто, але те, що кожен абонент, окрім швидкого підключення, отримає якісні послуги (чітке зображення і чистий звук у кабельному телебаченні і високу швидкість інтернету) я як президент компанії гарантую.

Ми пропонуємо дві насправді якісні послуги і професійний сервіс, що доступний кожному абоненту в режимі 24/7.

Ще один момент: ми дуже відповідально підходимо до планування і побудови магістральних мереж. На жаль, наші фахівці, прокладаючи мережі, дуже часто помічають на технічних поверхах будинків замість акуратно упакованих в короби кабелів заплутані і хаотично звисаючі мотки. Від такого безграмотного і технічно непрофесійного ставлення деяких провайдерів залежать не тільки якість і стабільність послуг, але і безпека мешканців багатоповерхівок.

Якщо наш клієнт поскаржиться, що менеджер йому нагрубив або був неввічливим і це буде доведено, він отримає наші послуги безкоштовно назавжди. Але за всі роки роботи таких ситуацій у нас не було.

По-третє: грамотний технічний супровід абонента 24/7. Будь-яке обладнання може виходити з ладу і ніхто не застрахований від форс-мажорних ситуацій. Але ми робимо все можливе, щоб клієнти відчували нашу турботу і моментально отримували необхідну допомогу. Наші контакт-центри готові приймати дзвінки у будь-який день і час без вихідних і свят. Більшість питань вдається вирішити у телефонному режимі. Але за необхідності мобільні ремонтні бригади виїжджають дуже оперативно у будь-який час доби для усунення проблем. Це принципова і дуже важлива наша відмінність від інших провайдерів.

У нас є неписане правило: якщо наш клієнт поскаржиться, що менеджер йому нагрубив або був неввічливим і це буде доведено (всі розмови обов'язково записуються), він отримає наші послуги безкоштовно назавжди. Але за всі роки роботи таких ситуацій у нас не було.

- Миколо Леонідовичу, знаю, що у Вінниці реалізована незвичайна бонусна програма. А для хмельничан передбачається щось подібне?

Так, ми намагаємося зробити життя наших абонентів яскравим, різноманітним, цікавим і максимально комфортним. Тому розробили унікальну за наповненням і розмахом програму лояльності, яка дозволяє користувачам отримувати знижки та бонуси. Звичайно, Хмельницький не стане винятком. Наші фахівці вже вивчають побажання, потреби та рекомендації наших абонентів у Хмельницькому, щоб розробити адаптований варіант бонусної програми, що буде цікава саме хмельничанам. Уже до Нового року наші абоненти, які підключилися в листопаді та грудні, зможуть взяти участь у розіграші новорічних подарунків. Адже абоненти ЕВЕРЕСТТМ завжди отримують більше, ніж інші.

Абоненти ЕВЕРЕСТТМ завжди отримують більше, ніж інші.

- На даний момент ЕВЕРЕСТТМ «зайшов» в один мікрорайон міста. Ви плануєте розширення мережі та підключення до інтернету і кабельного телебачення інших районів?

Тільки покриття у всьому місті і ніяк інакше! Вже у найближчі 6-8 місяців більшість хмельничан зможуть особисто переконатися у бездоганній якості наших послуг і професійному цілодобовому сервісі. До кінця 2019 року наші послуги будуть доступні кожному жителю Хмельницького.

А мешканці мікрорайону «Виставка» можуть вже зараз познайомитися з послугами і новими можливостями, оцінити роботу сервісної служби. Ми пропонуємо кожному новому абоненту місяць безкоштовного користування високошвидкісним інтернетом, кабельним телебаченням або двома послугами відразу. Потім можна обрати тарифний пакет відповідно до власних уподобань і потреб.

Ми постараємося, щоб це знайомство переросло в тривале партнерство, адже ЕВЕРЕСТТМ будує відносини з клієнтами на принципах чесності, довіри, відкритості та поваги.

 

Розмову вів Олексій Павлов

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up