Новий сноутюбінг біля Хмельницького. Як готуються до відкриття (Новини компаній)

Новий сноутюбінг біля Хмельницького. Як готуються до відкриття (Новини компаній)
  • Новий та сучасний сноутюбінг “Penguin” облаштовують в селі Ходаківці.

  • Сніг там вироблятимуть спеціальні генератори.

  • Відвідувачі зможуть кататися на тюбах, а згодом і на лижах.

  • Ми дізналися, як готуються до відкриття та коли воно відбудеться.

Покататися на тюбах, санчатах чи лижах. Посмакувати гарячими напоями й повноцінно відчути смак зими. Щоб все це зробити, хмельничанам не доведеться виїжджати за межі області. Адже в селі Ходаківці, що біля Хмельницького, облаштовують комплекс зимових розваг “Penguin”. Дорога з міста до цієї локації займає близько 20 хвилин. Для відвідувачів на території працюватиме безоплатна автомобільна парковка

Насолодитися зимовим відпочинком усі охочі зможуть вже цього сезону. На них чекатимуть спуски на тюбах. Для комфорту відвідувачів функціонуватимуть два мультиліфти. Вже наступного сезону територію обладнають для катання на лижах. Встановлять бугельні витяги для лижних трас. 

Територія комплексу буде завжди засніжена. Адже там працює обладнання, що виробляє штучний сніг за температури - 4 градуси. Оскільки погодні показники наразі є нестабільними й не вщухає сильний вітер, ми поцікавилися як триває підготовка до відкриття

Співвласники сноутюбінгу повідомили: погода дійсно впливає на якість засніження території. За “плюсової”  температури, значна частина снігу розтанула. Тому триває цілодобова підготовка комплексу до зустрічі з відвідувачами. Працівники оперативно реагують на зниження температури й виробляють штучний сніг. Здебільшого це відбувається вночі, коли термометр показує від -4 градусів.

Щоб якісно підготувати траси для спусків, необхідно ще декілька морозних днів і ночей. Саме тому точної дати відкриття поки не називають. Її повідомлять на сторінці сноутюбінгу в Instagram. Також відстежуйте оновлення на нашому сайті, де буде зазначений день і час відкриття комплексу “Penguin”.

Penguin - відпочивай драйвово! 

keyboard_arrow_up