"Oksi lazer" - кращий косметологічний центр у Хмельницькому. Розповідаємо про їхні послуги (Новини компаній)

"Oksi lazer" - кращий косметологічний центр у Хмельницькому. Розповідаємо про їхні послуги (Новини компаній)

Щороку хмельничани обирають кращі бренди серед місцевих підприємств і торгових марок. Так, вже відбувся “Народний бренд 2021”. У номінації “Косметологічний центр” визнали переможцем “Oksi lazer”. Саме в цьому закладі проводять одні з найпопулярніших процедур для жінок і чоловіків. Йдеться про ті, що позбавляють небажаного волосся та коригують фігуру. Отож, знайомимося з “Oksi lazer” ближче.

Видалення волосся без болю 

Косметологічний центр “Oksi lazer” розташований в серці міста - на Подільській, 10/3. Там, у затишному куточку, організований справжнісінький рай для любителів догляду за власним тілом. У цій справі хмельничани не обходять стороною лазерну епіляцію. Це процедура апаратної косметології, яка застосовується для видалення небажаного волосся на тілі та обличчі. Інноваційну технологію не обходять стороною як жінки, так і чоловіки. Адже основними перевагами лазерної епіляції є охайний вигляд тіла та економія часу, який колись витрачався на тривале бриття різних зон.

В “Oksi lazer” використовують унікальне обладнання, що допомагає виконувати процедуру без болю. Мова йде про італійський олександритовий лазер “Deka Moveo”. Апарат повністю безболісний та дуже потужний. З його допомогою клієнт отримує меншу кількість процедур задля досягнення бажаного ефекту. Крім того, італійський лазер видаляє світле, темне й пушкове волосся. Його можна використовувати на засмаглу шкіру, а також спокійно “смажитися” на сонці за три дні до і після процедури.

Фахівці виконують епіляцію і діодним лазером. Цей апарат менш потужний за італійський. Ефекту із ним можна досягати за 8-12 процедур. Апарат видаляє лише темне волосся. Під час сеансу може відчуватись тепло, холод або легке поколювання. За два тижні до процедури необхідно утриматися від засмаги. Через два тижні після епіляції, перебуваючи під сонцем, потрібно користуватися захисними засобами.

Унікальна послуга в Хмельницькому

“Oksi lazer” не дарма визнали кращим косметологічним центром. Окрім якісного обладнання, там надається унікальна послуга, якої не знайти в інших закладах Хмельницького. А саме - ендосферотерапія. Це італійська технологія для корекції фігури, овалу обличчя та омолодження шкіри. Вона діє за допомогою компресійної мікровібрації. Насадка апарату складається із 55 сфер гіпоалергенного силікону. З їхньою допомогою здійснюється роликовий масаж. Він діє на лімфатичний застій, накопичення рідин та жирові клітини. 

В результаті, дана послуга сприяє підтягненню і тонізації м’язів і шкіри та прибирає целюліт. А також покращує лімфатичну і венозну циркуляцію й омолоджує шкіру обличчя та шиї.

В “Oksi lazer” усі послуги надають кваліфіковані майстри, які мають медичну освіту. Саме тому, ставши клієнтом закладу, можна відчувати себе в надійних руках. А отриманий результат після процедур лише підтвердить звання кращого косметологічного центру. 

keyboard_arrow_up