Олег Мілінський: "Допомогаю українцям в тяжкі хвилини життя - з відкритим серцем, з відкритою душею" (Новини компаній)

Олег Мілінський: "Допомогаю українцям в тяжкі хвилини життя - з відкритим серцем, з відкритою душею" (Новини компаній)
  • Українці - це нація мандрівників, нація мігрантів, нація чесних і працьовитих людей.
  • Українці - багатокультурні, толерантні, доброзичливі люди, які завжди готові допомогти.

Зараз українці активно вступають у сім'ю людей вільного світу і роблять величезний трудовий та інтелектуальний внесок у розвиток майже всіх країн Європи, Америки та Азії.

Таким українцем є я, Олег Мілінський - засновник і директор "Funeralia - Міжнародні ритуальні послуги та перевезення померлих" - поляк, який народився в Україні, в Хмельницькому.

Моєю підтримкою є прекрасна дружина Таня й донечки Маріана і Лілія. Моя опора - моя рідня - брат Ігор і його дружина Вероніка.

Наша спільна мета і сенс життя - допомогти українцям у важкі часи втрати в будь-якій точці світу - без кордонів і обмежень. Ця мета допомогла нашій невеликій українській компанії протягом 10 років стати потужним гравцем на міжнародному ринку ритуальних послуг, стати надійним партнером найбільших страхових компаній та похоронних закладів Європи та світу.

Просто знайте - я, Олег Мілінський та моя компанія "Funeralia - Міжнародні ритуальні послуги та перевезення померлих" допоможемо Вам у перевезенні тіла померлого з будь-якої країни Європи та світу в Україну, Росію, Білорусь, тощо.

 

 

на правах реклами

keyboard_arrow_up