Скільки коштує перевезти тіло померлого з-за кордону в Україну: відповіді на поширені запитання рідних (новини компаній)

Скільки коштує перевезти тіло померлого з-за кордону в Україну: відповіді на поширені запитання рідних (новини компаній)

Смерть людини - завжди удар для її рідних. Усвідомити це важко, а біль втрати не згасає протягом всього життя. Нерідко українці стикаються з втратою близького в іншій країні. У таких випадках чимало людей хочуть поховати родича на рідній землі, в Україні. Саме тоді виникає ряд запитань, відповіді на які важко знайти навіть в Google.

Тож, як діяти й що треба знати, якщо українець помер за кордоном? Про це розповіли у міжнародному похоронному бюро “Funeralia”.

Згідно зі статистикою МЗС України, щодня за кордоном помирає близько 19 українців. Повертати їхні тіла в Україну - це робота бюро “Funeralia”. Його працівники вже  виконали тисячі перевезень померлих українців з різних країн світу. Саме тому співробітники фірми мають чималий досвід у цій справі. 

У “Funeralia” часто звертаються із низкою запитань про перевезення померлого з-за кордону. Людей найчастіше цікавить, скільки коштує перевезти тіло з-за кордону в Україну, що робити, коли українець помирає в іншій країні, скільки коштує кремація в Польщі, Німеччині, Італії та інше. Відповіді на все це надав керівник похоронного бюро “Funeralia” Олег Мілінський. 

Чи можна в Google дізнатися вартість за перевезення тіла з-за кордону? 

Це майже неможливо, адже ціна завжди різна. Її може покривати страхування і тоді послуга буде безоплатною для рідних померлого. Саме тому ціни краще уточнювати в працівників компанії, яка займається перевезенням тіла.

Від чого залежить вартість перевезення?

Ціна за перевезення тіла померлого українця напряму залежить країни смерті та місця в Україні, куди треба доставити тіло.  

У компанії “Funeralia” ціни майже втричі нижчі, ніж в іноземних бюро. Наприклад, в німецьких, скандинавських тощо.

Де ж дізнатися вартість послуги перевезення тіла?

Найкращий варіант - звернутися до міжнародного бюро  “Funeralia”. Написати або зателефонувати. Фахівці нададуть усю інформацію, в тому числі й консультацію, навіть якщо перевезення тіла надалі не відбудеться. 

Які основні причини того, що тіло не було перевезено? 

Основні причини наступні: 

Скільки коштує кремація за кордоном?

Вартість кремації за кордоном є дешевшою в порівнянні з похованням чи перевезенням тіла померлого в Україну. Потрібно значно менше ритуальної атрибутики, ніж для традиційного захоронення. Необхідна лише труна. Підійде найпростіша, адже вона буде спалюватися разом із тілом. 

Крім того, можна заощадити на пошуку місця для поховання. Оскільки прах зберігають в колумбарії. Також можна обійтися без пам’ятника. До того ж поховати урну з прахом дешевше й легше, аніж поховати труну з тілом.

“Funeralia” - знана фірма серед дипломатів у всіх Посольствах та Консульствах України за кордоном. А також з-поміж Почесних Консулів України й представників спільнот українців у Європі. Крім того, похоронне бюро має партнерів та похоронні будинки у Польщі, Італії, Чехії, Німеччині, Литві, Латвії, Естонії, Словенії, Словаччині, Франції, Великій Британії, Іспанії тощо. 

Загалом працівники міжнародного похоронного бюро “Funeralia” виконують наступні завдання:

Ознайомитись з наданням ритуальної допомоги бюро “Funeralia” можна на сторінках в соціальних мережах Facebook та Instagram або на сайті. Там свої відгуки вже залишили сотні вдячних українців.

Щиро Ваш, - Олег Мілінський

keyboard_arrow_up