Смерть українця на території Польщі. Як організувати поховання й перевезти тіло (Новини компаній)

Смерть українця на території Польщі. Як організувати поховання й перевезти тіло (Новини компаній)
  • Смерть близького за кордоном - ситуація, коли доводиться думати не лише про організацію поховання, а й про перевезення тіла.

  • Влаштувати все самостійно, згідно із законодавством деяких країн, неможливо.

  • Розповідаємо, як діяти, якщо життя українця обірвалося на території Польщі. 

У яких тільки частинах світу сьогодні не живуть, працюють чи навчаються українці. Люди відправляються на пошуки кращого життя або в робочі поїздки до різних країн. Не виключення в таких сюжетах трагічні моменти. Скажімо, смерть, що може застати в будь-який час. Коли це стається за кордоном, близькі померлого не знають, як організувати похорон чи перевезти тіло на рідну землю.

Однією з європейських країн, що розташована до України найближче є Польща. Саме тому українці нерідко обирають її задля роботи чи навчання. Як діяти, якщо там сталася трагедія з вашим близьким? Як перевезти тіло чи здійснити поховання? Що для цього потрібно й куди звертатися? Відповідаємо на всі ці питання. 

Згідно з польським законодавством, самостійно зайнятися похованням чи перевезенням тіла неможливо. Зробити це можна, звернувшись до компанії, що має необхідні дозволи та ліцензії. Міжнародні ритуальні послуги вже 12 років надає фірма “Funeralia”. Поховання, кремація, перевезення померлих чи перепоховання тіла в країнах ЄС чи світу - все це виконують офіційно і легально.

У випадку смерті близького на території Польщі, фахівці фірми “Funeralia” допоможуть перевезти тіло в Україну або нададуть інші ритуальні послуги. Наприклад, поховання у Польщі, кремація, бальзування тіла, ексгумація чи оформлення документів про смерть.

При трагічній ситуації із близьким у Польщі, необхідно діяти так:

Funeralia” є партнером більшості страхових компаній України та Європи. Саме тому перевезення тіла померлого з Польщі може бути безкоштовним. Для надання цієї послуги, присутність родичів не потрібна. Тіло доставляють в місце призначення у найкоротші терміни. 

Ціни за перевезення померлого є індивідуальними і залежать від багатьох факторів. Інформацію щодо вартості можна дізнатися, зателефонувавши в “Funeralia”.

Дії з надання міжнародних ритуальних послуг та перевезення померлих, фірма здійснює у співпраці з дипломатичними представництвами України в Польщі.

Контактна інформація фірми міжнародних ритуальних послуг Funeralia

keyboard_arrow_up