ТОВ «Хмельницькхліб» - незважаючи на усі перешкоди, продовжуємо забезпечувати місто та область хлібом! (новини компаній)

ТОВ «Хмельницькхліб» - незважаючи на усі перешкоди, продовжуємо забезпечувати місто та область хлібом! (новини компаній)

Хмельницькому хлібокомбінату вже понад 65 років, і на протязі усього часу завод продовжує залишатися найбільшим виробником хліба в області. Щодня ми випікаємо понад 35 тон хлібобулочної продукції.

ТОВ «Хмельницькхліб» піклується про те, щоб у кожній родині на столі завжди був свіжий, смачний та якісний хліб. На виробництві застосовуються сучасні технології та якісна натуральна сировина. Нещодавно відкрили нову виробничу лінію.

Візитівками хлібозаводу є хліб «Запашний» та торт «Гілка Бузку», рецептурі яких вже понад 60 років.

ТОВ «Хмельницькхліб» обирають за якість та доступну ціну не лише пересічні споживачі, а й дошкільні навчальні заклади, дитячі будинки, лікарні та військові частини.

З початку повномасштабного вторгнення завдяки сприянню директора хлібозаводу Романенко Валентина Миколайовича на благодійній основі було передано 7,5 тон продукції на 183 000 грн територіальній обороні, військовим частинам та переселенцям. Оскільки, Хмельницька область визначена, як «область-донор» для Херсону, 19.11 херсонці вже отримали продуктові набори з хлібом Хмельницького хлібозаводу. Також, 21.11 було відправлено наступну партію хліба в місто Херсон. Така допомога від Хмельницького хлібозаводу надаватиметься на регулярній основі.

Не зважаючи на перебої з електроенергією та повітряні тривоги директор хлібозаводу та його працівники роблять усе, щоб кожен зміг придбати смачну і свіжу продукцію. Завдяки Романенко В. М. на території заводу одне з найкращих бомбосховищ міста, яке оснащене усім необхідним. ТОВ «Хмельницькхліб» забезпечує роботою понад 350 працівників. Колектив підприємства – це скоріше сім’я, де тебе завжди підтримають і допоможуть. Тоді, як на інших підприємствах проходять скорочення штату, із хлібозаводу, завдяки директору, не звільнено жодного працівника, а навпаки було відкрито нові вакансії. Не зважаючи на економічну кризу заробітна плата виплачується вчасно та в повному обсязі.

За сприяння керівництва було створено телеграм канал для працівників хлібозаводу, де проходять збори для допомоги колегам, які потрапили в скрутне становище та для допомоги військовим.

ТОВ «Хмельницькхліб» – це не лише смачна та якісна продукція, а ще й велика та дружна сім’я! Хлібозавод являється найпотужнішим виробником хлібобулочних виробів в області саме завдяки згуртованому колективу та не байдужому керівнику.

keyboard_arrow_up