Ціна на газ для жителів Хмельниччини не зросте (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

Ціна на газ для жителів Хмельниччини не зросте (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

Річні контракти ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», захистять побутових клієнтів компанії від цінових антирекордів у Європі та Україні.

За результатами торгів на Українські енергетичній біржі, що відбулися 20 вересня 2021 року, вартість газу зупинилися на позначці 26,964 грн за кубометр. Однак у ТОВ «Хмельницькгаз Збут» заздалегідь подбали про створення ресурсу блакитного палива для населення. Тому жителі регіону, які користуються послугами постачальника, можуть не хвилюватися. До 30 квітня 2022 року вони отримуватимуть природний газ за ціною, що не перевищить 7,99 грн за кубометр.

Водночас, українці, які хочуть уникнути надмірних витрат на енергоресурс взимку, продовжують активно підключати тариф «Тій газ Рівномірний платіж». Завдяки однаковим щомісячним платежам вигідна пропозиція зменшує рахунки під час опалювального сезону, коли для обігріву домівок використовується найбільше газу. Крім того, підписники тарифу можуть не перейматися передачею показань лічильників.

Наприклад, Алла Станіславівна з Летичева, аби не перевантажувати сімейний бюджет, нещодавно зробила вибір на користь тарифу "Твій газ Рівномірний платіж".

«Я вирішила скористатися новою пропозицією, адже щомісяця хочу платити за блакитне паливо однакову суму, що не обтяжуватиме нашу сім'ю. Ми використовуємо газ для обігріву квартири. Минулого року в холодну пору сплачували приблизно 1500 грн щомісяця. Завдяки тарифу "Твій газ Рівномірний платіж" відтепер наші витрати на тепло зменшуються до 800 грн на місяць. До того ж розрахунки за газ стають повністю прогнозованими», - розповідає господиня.

У «Хмельницькгаз Збуті» наголошують, що термін підключення до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» спливає 30 вересня нинішнього року. Тому охочим оптимізувати витрати на енергоресурс необхідно поквапитися, адже для переходу залишився лише тиждень.

Дізнатися більше про «Твій газ Рівномірний платіж» допоможе спеціальний сайт: https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/

Перейти на тариф споживачі можуть у зручний для себе спосіб:

Наразі вигідну пропозицію вже обрали понад шість з половиною тисяч клієнтів компанії.

keyboard_arrow_up