Від Instagram до всеукраїнської мережі магазинів (Новини компаній)

Від Instagram до всеукраїнської мережі магазинів (Новини компаній)

Хмельницькі підприємці, що створили один з найбільших Instagram-магазинів відкрили вже 7-й offline магазин, який знаходиться в ТРЦ Оазис у м. Хмельницькому.

Для тих, хто ще не знайомий із SOLMAR – це український бренд базового одягу за доступними цінами, засновниками якого є Сергій та Ольга Костецькі. Спочатку підприємці створили один із найбільших Instagram-магазинів, а потім відкрили власну offline-мережу.

Бренд має за мету сформувати культуру розумного шопінгу в Україні. Клієнти, які обирають одяг SOLMAR завжди мають, що одягнути, адже їхні речі легко поєднуються між собою.

«Зручність, простота, функціональність, якість і цінова доступність – це для нас пріоритет в продукті. Ми відрізняємося від того ринку який є практично всім: бренди біжать за трендами і модою, що не завжди і не всім споживачам підходить в повсякденному житті, а ми створюємо практичні і універсальні речі, які підходять більшості. Така продукція завжди буде затребуваною», розповідають засновники торгової марки SOLMAR.

На сьогодні Instagram сторінка бренду налічує понад 600 тисяч підписників, відкрито 7 offline-магазинів, які знаходяться у Києві, Львові, Вінниці, Житомирі, та Хмельницькому, штат працівників складається із більше ніж 60-ти осіб.

SOLMAR набрав шалених обертів і стрімко розвивається. В планах Сергія та Ольги одягнути всю Україну, а згодом підкорити міжнародні ринки.

Новий магазин SOLMAR знаходиться на 1 поверсі, у самому серці ТРЦ Оазис. Світлий, просторий, оснащений комфортними примірочними та дзеркалами. Він створений для того, щоб подарувати клієнтам насолоду від покупок. У SOLMAR вас радо зустрічатиме команда консультантів, яка допоможе кожній знайти свій неповторний стиль.

Дізнавайтесь першими про нові колекції та акції: підписуйтесь на сторінку в Instagram, або переходьте на сайт бренду solmar.com.ua.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up