Відпочинок в Закарпатті: ціни на проживання та розваги

  • 3965

Гори, свіже повітря та неймовірні краєвиди. Прекрасна альтернатива морю  - Закарпаття. Це чудовий край для літнього відпочинку. Величні гори манять сюди звідусіль тисячі туристів. Тут завжди смачна їжа, адже місцеві намагаються відновити старі рецепти і здивувати ними своїх гостей. Свіже повітря влітку – це панацея для мешканців великих міст. З кожним роком відпочинок в Закарпатті стає все популярнішим. Тут свою відпустку можна організувати на будь-який смак: сімейний відпочинок з дітьми, активний молодіжний, оздоровчий або ж пізнавальний. Пропонуємо дізнатися про актуальні ціни сезону 2018.

...

Оздоровчо-відпочинковий комплекс «Теплі води»


Адреса:
 Закарпатська область, Хустський район, с. Велятино, вул. Санаторна, 2
Тел.: +38 (067) 342-92-10 - поселення в приватному секторі с.Велятино;
+38 (067) 312-24-02, (050) 012-21-06 - поселення біля комплекса Теплі Води; 
+38 (067) 312-24-01, (050) 012-21-00 - поселення Будинок Художника; 
+38 (097) 504-75-70, (050) 012-21-04 - поселення Будинок для Відпочинку ​​​​​​.
Сайт: www.tepli-vody.com.ua
Ми у соц.мережах: 
Вартість проживання:
 10 затишних номерів на території та 20 номерів в нових корпусах вартість від 300 до 800 грн.
Харчування: На території працює столова «Смачна кухня» та піцерія.

Розваги: Ви знайде багато нового та цінного для себе: Пинтя-фест зі своїми традиціями, сувенірна лавка, яка дозволяє взяти частинку відпочинку з собою, закарпатська кухня з цікавинками у блюдах та подачі. Тут можна спробувати катання на тюбінгу чи монорельсі або ж спуск на зіплайн. А коли гість приємно втомлений, його очікує відпочинок у комфортному та затишному будиночку.
У нас створені всі умови, щоб відпочивати у колі сім’ї, адже у ТК «Теплі води» продумані цікаві варіанти дозвілля для діток. На території комплексу діє дитячий лабіринт з батутом, гірками та сухим басейном із різнокольоровими пластиковими кульками.

«Теплі води» - якісне оздоровлення у лікувально-геотермальному басейні з мінеральною термальною водою. Показання для лікування – захворювання органів дихання, гінекологічні захворювання а також порушення у нервовій, серцево-судинній та кістково-м’язовій системах. У ТК «Теплі води» створені чудові умови для повноцінного відновлення гостя, а головне те, що послуги відновлення можна об’єднати у цілий оздоровчий комплекс: басейни та ванни з термальною водою, лікувальні грязі, масаж та спа-послуги.

Лікувальні басейни з термальною водою, свіже повітря та звуки природи навколо гарантовано налаштовують гостя на релакс та задоволення.
ГОЛОВНА ФОРМУЛА ТК «ТЕПЛІ ВОДИ»: Відкрий Закарпаття, відновись у термальних водах та відпочивай активно!


Санаторій «Боржава»


Адреса:
Україна, 90154, Закарпатська область, Іршавський район, с. Довге, вул. Січових Стрільців, 15
Тел.: +38 (03144) 7-13-73, (067) 310-53-03
Сайт: borzhawa.com
email:
[email protected]
Ми у соц.мережах: 
Вартість проживання:
 від 800 грн/добу.
Харчування: Cмачне і збалансоване 4-х разове харчування. Основна дієта №15. Додаткові дієти: №2, 5, 9, 10. З усіх питань індивідуальної дієти можна звернутися до дієтсестри. На території санаторію функціонує кафе зі смачними закарпатськими стравами та напоями.
Розваги: майстер-класи по приготуванню національних страв на мангалі, екскурсії, риболовля на форелевому господарстві, піший туризм, спортивні розваги, культурно-розважальна програма, виступи фольклорних колективів та народних артистів України.

Основний профіль оздоровлення відпочиваючих – це лікування мінеральними водами. Тут використовуються 5 видів унікальних мінеральних вод, які мають різний мінеральний і хімічний склад і, відповідно, лікувальні властивості. Саме це робить санаторій «Боржава» одним з найкращих на Закарпатті.
Зовнішнє застосування термальної йодо-бромистої води «Теплиця» має колосальний ефект при лікуванні захворювань суставів.
Профілі лікування: захворювання шлунково-кишкового тракту, опорно-рухового апарату, сечовидільної системи, серцево-судинної та нервової системи.
Додаткові методи лікування: комплекс SPA процедур, винні ванни, шоколадні обгортування, скраби, 4 види лікувальних грязей, фітотерапія, сон на бджолиних вуликах, іпотерапія, винотерапія, фізіотерапія, електротерапія, фітобочка.
Методи лікування розроблені фахівцями Українського науково-дослідного інституту медичної реабілітації та курортології (м.Одеса).


Багатопрофільний санаторій «Теплиця»


Адреса:
Україна, 90300, Закарпатська область, м. Виноградів, вул. Копанська, 265-А
Тел.: +38 (03143) 2-55-91, (094) 918-47-01
Сайт: teplyca.com.ua
email:
[email protected]
Ми у соц.мережах:  
Вартість проживання:
 від 660 грн/добу (з 4-х разовим харчуванням, проживанням і курсом базових процедур).
Харчування: Відпочиваючим пропонується широкий асортимент блюд як дієтичного меню, так і національної закарпатської кухні. На кожному прийомі їжі на вибір відпочиваючих по 2-3 види закусок, салатів, перших і других страв, напоїв. У щоденному раціоні – риба, м'ясо, молочні продукти, соки, овочі, фрукти. Дієти: №2, 5, 9, 10.

Розваги: Бібліотека, спортивний майданчик, великий і настільний теніс, 15 екскурсійних маршрутів, сауна, турецький хамам, кафе, кінозал, щоденна культурно-розважальна програма з дискотеками і караоке-шоу, вечори відпочинку. Організовуються концерти творчих колективів, фуршети, виставки-ярмарки народних промислів Закарпаття, приготування національних страв Угорщини, Словаччини, Румунії, пікніки в у мальовничих місцях.

Основним лікувальним і оздоровчим фактором в санаторії «Теплиця» є власні термальні і мінеральні води, аналогів яким немає в Закарпатті та на Україні, що підтверджується дослідженнями і розробками Українського Науково Дослідного інституту медичної реабілітації та курортології міста Одеси.
Санаторій спеціалізується на лікуванні захворювань:
- опорно-рухового апарату;
- шлунково-кишкового тракту;
- серцево-судинної системи;
- периферійної нервової системи;
- захворювань ендокринної системи;
- захворювань верхніх дихальних шляхів.
Додаткові методи лікування: Сауна, хамам, спа процедури, винні ванни, шоколадне обгортування, лікувальні грязі, фітотерапія, сон на бджолиних вуликах, фізіотерапія, електротерапія, фітобочка.
Нагороди: Медаль «Вища проба», Орден «Лідер України», Диплом  «Кращий санаторно-курортний заклад України», Диплом «Кращий багатопрофільний санаторій України», Диплом «Флагман сучасної медицини».


Садиба «Два ведмеді»

Адреса: Закарпатська область, Берегівський р-н, с. Дийда, вул. Дачна (на березі озера, 800 м від центру села, 3 км до термальних басейнів Берегове)
Тел.: +38 (050) 260-45-78, (093) 258-45-23
Вартість проживання: двоповерховий котедж на 18-20 місць, ціна від 2 тис.грн.
На першому поверсі:
- кухня (електрична плита, холодильник, електрочайник, посуд, мийка, стіл зі стільцями, телевізор);
- 2 чотиримісні кімнати (у кожній є 2 двоспальні ліжка, шафа для одягу, телевізор);
- санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, пральна машина).
На другому поверсі:
- вітальня (розкладний диван, стіл зі стільцями, телевізор);
- двомісна кімната (двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор);
- 2 чотиримісні кімнати (у кожній є 2 двоспальні ліжка, шафа для одягу, телевізор);
- санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).
Харчування: Можна самостійно готувати їжу на кухні. До найближчого кафе та магазину - 100 м.
Опалення: електричні конвектори. Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча - бойлер на 100 л.
На території - тераса, мангал, гамак, є власний вихід до озера.
Розваги: 9 км до басейнів термальних вод у селі Косонь. Риболовля. За додаткову оплату - офуро (японська лазня), сауна.
Додаткові послуги: Паркінг, виклик таксі. Супутникове телебачення. Інтернет Wi-Fi. Користування мангалом. Можна привозити домашніх тварин. Користування пральною машиною, праскою, феном. Прибирання кімнат та зміна постелі - 1 раз на 7 днів.


База відпочинку «Лумініца»

Адреса: Закарпатська область, Тячівський р-н, смт. Солотвино неподалік від Алергологічної лікарні, вул. Ю. Гагаріна, 98 (
Тел.: +38 (068) 077-76-16, (098) 577-90-33
Вартість проживання: Дво-, три-, чотиримісні номери.
- з 15.05 по 15.06, після 01.09: економ - від 200 грн\особу, півлюкс - від 400 грн\особу, люкс - від 400 грн\особу.
- з 15.06 по 25.08: економ - від 250 грн\особу, півлюкс - від 400 грн\особу, люкс - від 500 грн\особу.
База розрахована на 100 місць. На території -7 двоповерхових котеджів на 30 номерів, кафе-бар з літнім майданчиком, альтанки, мангали, дитячий майданчик, відкритий басейн з мінеральною солоною водою. У 2018 році проведено капітальний ремонт бази.
Харчування: У кафе на 50 місць - за меню. Українська кухня, закарпатські страви. Можна самостійно готувати їжу на кухнію
Опалення: відсутнє.
Водопостачання: холодна та гаряча вода постійно.
Лікування: Спелеотерапія -один з методів немедикаментозної реабілітації і лікування захворювань органів дихання, в основі якого лежить використання мікроклімату підземних об'єктів (соляних шахт і карстових печер). Можна придбати соляні лампи (ефект барокамер, соляних шахт).
Розваги: 2 відкриті плавальні басейни (20х10 м) з солоною та прісною водою. 2 дитячі басейни з солоною та прісною водою. Дитячий майданчик.
​​​​​​​Додаткові послуги: Паркінг, виклик таксі, зберігання багажу. Супутникове телебачення. Інтернет Wi-Fi. Користування мангалом. Прибирання номерів.


Вілла «Мілан»

Адреса: Закарпатська область, Берегівський р-н, с. Дийда
Тел.: +38 (066) 289-11-17, 066 082 42 34
Вартість проживання: Двоповерховий будинок на 12 місць, ціна від 200 грн/ос.
На першому поверсі: кухня (електрична плита, холодильник, електрочайник, посуд, мийка, обідній стіл) Вітальня на 80 м. кв. Сауна з басейном, санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).
На другому поверсі: 5 двомісні кімнати (у кожній є 2 односпальні ліжка , можливо додаткове місце, телевізор, кондиціонер).
Харчування: Можна самостійно готувати їжу на кухні. За попередньою домовленістю смачні закарпатські страви на мангалі (бограч, боб-гуляш, шашлик).
Опалення: автономне водяне. Водопостачання: холодна та гаряча вода постійно. Біля будинку є альтанка на 20 осіб та мангал, гойдалка.
Розваги: Настільні теніс та футбол, прокат велосипедів. 100 м від садиби є пляж, 300 м — зона відпочинку «Бумеранг». До найближчого басейну термальних вод у місті Береговому — 3 км, у селі Косонь - 12 км. Сауна за домовленістю. Прокат велосипедів. Жива музика.
Додаткові послуги: Паркінг, виклик таксі. Супутникове телебачення, WIFI. Користування пральною машиню. Прибирання кімнат, зміна постелі та рушників (2 на особу) — за потребою.


Садиба «Ялиночка»

Адреса: Закарпатська область, Міжгірський р-н, с. Колочава, урочище Мерешор 1 (2 км від центру села та траси Міжгір’я–Колочава, 32 км до озера Синевир, 15 км до найближчого гірськолижного витягу)
Тел.: +38 (096) 980-00-07, (067) 420-00-10
Сайт: yalinochka.com.ua
email: [email protected]
Вартість проживання: два гостьові двоповерхові будинки для сімей, на 6 гостей кожний.
На першому поверсі: тераса (стіл зі стільцями), вітальня з кухонним кутиком, розкладний стіл, спальня, душова.
На другому поверсі: кімната відпочинку з 4 ліжками. Також є додаткові ліжка для дітей
В кожному будиночку є електрична плита, холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч, посуд, телевізор (супутникове телебачення), гладильна дошка, праска, фен. На дворі розташований мангал, ігровий майданчик, батут, влітку басейн.
Паркування автомобілів на території комплексу.
Опалення: електричні конвектори.
Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча — бойлер на 100 л.
Розваги: Екскурсії, походи в гори, збирання грибів та ягід, риболовля, купання в річці. До найближчого гірськолижного витягу - 20 км. 1 км до музею «Старе село».
Додаткові послуги: Інтернет. Паркінг. Суптникове телебачення. Користування мангалом (+дрова). Басейн (влітку)ю Дитячий майданчик, батут. Прибирання кімнат, зміна постелі та рушників (2 на особу) -за потребою.


Курорт «СОНЯЧНА ПОЛЯНА»

Адреса: Закарпатська область, Свалявський р-н, с. Поляна
Тел.: +38 (03133) 3-53-19, (050) 338-08-39, (050) 515-19-30
Вартість проживання: 
13.06.2018 – 30.08.2018: Напівлюкс однокімнатний (мансарда) – від 940 грн, напівлюкс однокімнатний – від 1140 грн, люкс 2-кімнатний  – від 1540 грн, апартамент 3-кімнатний – від 1840 грн.
Харчування: вишуканий вибір комплексного триразового харчування – дієтичного або ресторанного. Страви місцевої та національної кухні, страви дієт №1, 5, 5-П, 8, 9.
Розваги: Настільний теніс, тренажерний зал.  Дитячий майданчик. Походи в гори, збирання грибів та ягід. Катання на конях, риболовля. Поруч є відкритий плавальний басейн, тенісні корти, волейбольний майданчик.


Villa «LAMPERTI»

Адреса: Закарпатська область, Берегівський р-н, с. Дийда
Тел.: +38 (098) 002-11-11
Вартість проживання: 
Двомісний номер – від 840 грн, люкс з видом на озеро – від 2350 грн на 4 чол., сімейний номер – від 1800 грн на 4 чол.
Харчування: у вартість номерів входить сніданок. На території є ресторан, де пропонують незвичайні авторські страви угорської, української та європейської кухонь, що відображає колорит інтернаціонального краю і міста Берегово.
Розваги: окремий пляж, зручності для заняття водними видами спорту, риболовля. Поруч термальні джерела Косино і Берегово та чудове озеро.


Будинок відпочинку «FANTASIA»

Адреса: Закарпатська область, Свалявський р-н, с. Поляна, вул. Жовтнева, 30-а
Тел.: +38 (03133) 3-55-14, (03133) 3-55-13, (067) 405-96-81, (095) 660-55-55
Вартість проживання: 
Готель високий сезон 28.04 - 10.05; 15.06 - 31.08;
- 1-кімнатний 2-місний номер «СТАНДАРТ» - від 1150 грн.
- 1-кімнатний 2-місний номер «НАПІВЛЮКС» - від 1350 грн.
- 1-кімнатний 3-місний номер «НАПІВЛЮКС» - від 1700 грн.
- 2-кімнатний 3-місний номер «ЛЮКС» - від 2000 грн.
Котедж високий сезон 28.04 - 10.05; 15.06 - 31.08:
- 1-кімнатні апартаменти з власною кухнею – 1300 грн.
- 2 -кімнатні апартаменти з власною кухнею – 1900 грн.
Харчування: У вартість номера входить сніданок в ресторані готелю.
Розваги: Spa-центр, тренажерний зал, більярдний зал, настільний теніс, дитяча ігрова кімната, бювет з мінеральною водою «Поляна Квасова», 12 метровий басейн з гідромасажем і дитячий басейн.


Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up