Як організувати дитячий День народження: 5 корисних порад (новини компаній)

Як організувати дитячий День народження: 5 корисних порад (новини компаній)

День народження малюка – найжаданіше свято у родині. Не лише дитина з нетерпінням чекає свята, а й батьки метушливо готуються до святкування. Дитяче свято має надзвичайно багато дрібниць про які необхідно подбати, щоб усе було ідеально. Ми в ДРЦ «Країна Мрій» зібрали ТОП 5 корисних порад, щоб День народження вашої дитини пройшов незабутньо, і із задоволенням ділимося ними з вами.

1. Врахуйте вік іменинника та його вподобання

День народження дитини особливе свято як для батьків, так і для дітей. Однак, залежно від віку вашої малечі суттєво відрізнятиметься формат заходу. Якщо це перші святкування, то вони в більшій мірі для батьків та родичів, адже дитина у віці 1 – 3 років мало що запам’ятає. Проте це аж ніяк не привід відмовлятися від свята: врахуйте розпорядок дня дитини, її харчові звички та характер, - і мінімально, але включайте дитину у дійство. Не відмовляйте собі то родині у радощах святкування!

У віці 4 – 7 років малюк буде активно брати участь у святі. У нього вже сформовані власні вподобання і він залюбки не лише бавитиметься годинами з друзями, але й допоможе у виборі стилю Дня народження. Саме в цьому віці ідеальними будуть тематичні вечірки: свято принцес, ніндзя-паті, піратська вечірка чи bloggers party.

Для дітлахів вікової категорії 8+ важливо відчувати себе головними на святкуванні. Під час організації вечірки, обов’язково радьтеся з іменинником, запитуйте його думку та враховуйте побажання. Недоречно буде влаштувати свято в стилі принцес для іменинниці, що є прихильницею гри “Minecraft”. Адже у цьому віці дітлахи особливо спостережливі до деталей.

В організації свята для підлітка пам’ятайте про особистий простір іменинника: надайте можливість вибору локації, запрошених друзів, подбайте про наявність окремого столу від дорослих та обирайте розваги відповідно до захоплень: лазертаг, батути, квести.

2. Оберіть  зручну локацію

Здавалося б, складне питання «де святкувати?»: вдома чи в парку, в ресторані чи в дитячому розважальному центрі, – може отримати найпростіше вирішення. Усе залежить від врахування пори року, кількості запрошених та характеру дитини.

Наші гості переконані, що найкращий спосіб створити справжнє свято для дитини безпечно та без зайвих проблем – замовити святкування у дитячому розважальному центрі. Чому так? Назвемо кілька переваг:

  • Універсальне місце для хлопчиків і дівчаток.
  • Зонування простору розваг для дітей різного віку.
  • Велика кількість ігрових атракціонів, де діти можуть лазити, стрибати, бавитися.
  • Творча майстерня, де кожен може реалізувати творчий потенціал.
  • Сімейний ресторан з різноманітним меню.
  • Можливість бути поруч з дітьми і одночасно присутніми на святкуванні.
  • Організація свята «під ключ».

3. Подбайте про оформлення свята та фотографа

Через декілька років чудові фото на згадку наповнять ваші серця радісними митями знову. Зробити цікаві фото допоможе яскрава фотозона, яка буде привертати увагу і малечі, і дорослих. Повітряні кульки, тематичні деталі, декор столів та столового приладдя, цікавий банер – створять казкову атмосферу. А професійний фотограф дитячого свята подарує якісні фото щасливих облич.

4. Заздалегідь узгодьте меню та торт

Святковий стіл – чи не найважливіша скадова свята. Смачні та поживні страви для дорослих, улюблені та цікаві – для дітей. Якщо меню для дорослих зазвичай не викликає труднощів, то святковий стіл для дітей обов’язково має бути корисним, цікаво поданим, різноманітним та смачним. День народження той день, коли малюк хоче бачити на своєму столі піцу, картоплю фрі, нагетси та солодощі. Такий набір не викликає захвату у дорослих, але урізноманітніть дитячий стіл свіжими овочами, фруктами, веселковими млинцями та натуральним ягідним компотом і вже можна менше турбуватися про кількість з’їденої картоплі фрі.

А яке ж завершення свята без святкового торта? Задути свічку, загадати бажання – як же без головних атрибутів свята? Звісно, без цього не обійтися! Святковий торт особливий, і щоб стати ідеальною кульмінацією свята він має бути не лише надзвичайно смачним, але й яскравим. Подбайте, щоб оформлення торта подобалося дитині, а декоративних їстівних тематичних елементів на тортику вистачило всім: адже як показує практика, всі малюки хочуть отримати частинку декору святкового пирога. І пам’ятайте про вагу торта, щоб кожен зміг отримати свій шматочок насолоди розраховуйте їх вагу у межах 150 г для 1 гостя.

5. Підберіть ідеальні розваги

Щоб свято вашої малечі було неповторним варто подбати і про спільні розваги. Чудовим рішенням стануть послуги аніматорів. Справжні професіонали своєї справи з легкістю перевтіляться в улюблених персонажів вашої дитини, знайдуть спільну мову з дітками різного віку та проведуть запальне свято. Альтернативою проведення святкового дня може бути  майстер-клас. Цікавий спосіб зайняти діточок на довгий час та ще й приготувати смакоту під керівництвом справжнього шеф-кухара. Феєрверком емоцій стане піньята – різноманітних форм з солодким конфетті.

Незабутнє свято для дитини, щасливі очі та задоволені посмішки – головні критерії ідеального свята. Ми в ДРЦ «Країна Мрій» завжди на хвилі досконалого святкування і вже подбали про всі елементи вашого найкращого дитячого свята.

keyboard_arrow_up