Змагання за «Кубок STIHL 2019» у Хмельницькому (Новини компаній)

Змагання за «Кубок STIHL 2019» у Хмельницькому (Новини компаній)

22 червня 2019 року о 10:00 у парку «Молодіжний» міста Хмельницький, за підтримки Міського голови та Міської ради міста Хмельницький та Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства відбудуться спортивні змагання серед вальників лісу за «Кубок STIHL 2019»!

Запрошуємо Вас відвідати це вражаюче спортивно-технічне шоу та провести цей день разом із нами.

На Вас чекає:

  • знайомство з популярним у багатьох країнах світу та напрочуд видовищним видом спорту;
  • захоплююча подих техніка  роботи з деревиною з елементами шоу за участю професійних вальників з України, Румунії, Угорщини, Польщі та Білорусії;
  • показові змагання у чотирьох  дисциплінах:  «Підготовка бензопили до роботи», «Розкряжування циліндричних колод комбінованим різом», «Розкряжування циліндричної колоди на точність», «Обрізання сучків»;
  • цікаві конкурси та вікторини для всіх бажаючих зі спеціальними призами від компанії STIHL;
  • веселий настрій забезпечуватимуть ведучі заходу - команда Ліги сміху «Отдыхаем вместе». Розважальна програма від гуртів «Мотор'ролла», «Stanza», «The Sixsters» та скрипалька Майя Оніщук;
  • демонстраційний майданчик із останніми новинками садової техніки STIHL для тест-драйву;
  • найменших відвідувачів чекатимуть цікаві розваги у дитячому куточку із малюванням, катанням на тракторцях, футболом повітродувками, іграми та подарунками.

Програма заходу:

Урочисте відкриття міжнародних змагань «Кубок STIHL 2019». Вітальне слово та виступ скрипальки Майї Оніщук

10:00

Український етап

Старт змагань у дисциплінах «Заміна ланцюга» та «Точний різ».

10:30

Перерва для заміни спортивних снарядів,

виступ гурту «The Sixsters».

13:00

Старт змагань у дисциплінах «Комбінований різ».

13:30

Перерва для заміни спортивних снарядів, виступ гурту «The Sixsters».

15:30

Продовження змагань у дисципліні «Обрізка Гілок».

15:45

Визначення та нагородження переможців у Українському Етапі «Кубок STIHL 2019», виступ гурту «STANZA». Заміни спортивних снарядів

 

17:15

Міжнародний Етап

Старт змагань у дисциплінах «заміна ланцюга» та «точний різ».

18:00

Перерва для заміни спортивних снарядів,

виступ гурту «STANZA».

18:50

Старт змагань у дисциплінах «Комбінований різ».

19:05

Перерва для заміни спортивних снарядів,

виступ гурту «Мотор’ролла».

19:45

Старт змагань у дисциплінах «Обрізка гілок».

20:00

Підведення підсумків та визначення переможців змагань «Кубок STIHL 2019». Виступ гурту «Мотор’ролла».

 

20:30

Нагородження переможця Міжнародного Етапу «Кубок STIHL 2019»

 

20:45

Виступ гурту Мотор’ролла

21:00

 


Контактна особа: Скала Світлана

Контактний телефон: 044/393-35-36, 095 749 52 62

Електронна адреса: [email protected]

Сайт: www.stihl.ua

Офіційна сторінка у Facebook

Змагання серед вальників лісу на Кубок STIHL – традиція, започаткована в Україні компанією ТОВ АНДРЕАС ШТІЛЬ у 2011 році з метою популяризації праці звалювальника, знайомства з цікавими та відомими у всьому світі змаганнями серед звалювальників лісу. Цього року проводиться вп’яте. Кожна з вправ оцінюється за суворо регламентованими правилами затвердженими Міжнародною асоціацією чемпіонатів серед лісорубів. Всі дисципліни змагань базуються на реальних операціях, що виконуються сучасними лісорубами щодня. Запрошені команди складаються з дилерів ТОВ «Андреас Штіль» та запрошених ними звалювальників з усіх куточків України, а також спеціально запрошені гості – команди з Польщі, Румунії, Угорщини, Білорусії.

Переможці нагороджуються цінними призами.

Кубок STIHL 2018:


ТОВ АНДРЕАС ШТІЛЬ, Україна

Історія компанії ANDREAS STIHL (АНДРЕАС ШТІЛЬ) почалася у 1926 році, неподалік Штутгарта. Молодий інженер Андреас Штіль, намагаючись полегшити важку працю пов’язану із заготівлею деревини, розпочав роботу над створенням машини, яка могла б обслуговуватись однією людиною.

Сьогодні компанія ANDREAS STIHL є всесвітньовідомим виробником бензопил та єдиною компанією у своєму сегменті ринку, що має власне  виробництво усіх основних складових до них. Продукція марки STIHL виготовляється на власних заводах компанії, що знаходяться  у Німеччині, Бразилії, США, Швейцарії, Австрії та Китаї. Близько 65 типів ланцюгів виготовляються на заводі STIHL у Швейцарії, який завдяки найсучаснішим технологіям немає аналогів  у Європі.

Але незважаючи на те, що ім’я STIHL перш за все невід’ємно пов’язано з бензомоторними пилами, сьогодні фірмою виробляється широкий спектр  продукції для різноманітного діапазону використання. Це є пристрої для догляду за зеленими насадженнями: мотокоси, кущорізи, висоторізи та мотоножиці. Для роботи в садах та парках випускаються обприскувачі, повітродувні та  всмоктуючи пристрої, які є економічною альтернативою ручній праці. Великою популярністю у будівельників та дорожників користуються також бензорізи, майже 60 % світового ринку з виробництва яких належить фірмі STIHL.

Намагаючись забезпечити максимальний комфорт нашим клієнтам під час вибору інструменту компанія ANDREAS STIHL, на відміну до багатьох  конкурентів, розповсюджує свою продукцію тільки через офіційних дилерів.  Лише у офіційного дилера, який добре знає нашу продукцію, Вам завжди нададуть компетентну консультацію та кваліфікований сервіс, які Ви не отримаєте в жодному супермаркеті чи на «базарі».

Фірма STIHL  постійно працює над тим, щоб техніка STIHL приносила справжнє задоволення не лише від роботи, а починаючи з покупки інструменту та навіть під час відпочинку.

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up