Хмельничанка, яку підстрелили біля СБУ, жива (ОНОВЛЕНО)

Хмельничанка, яку підстрелили біля СБУ, жива (ОНОВЛЕНО)
- Потерпілу з кульовими пораненнями доставили до реанімації міської лікарні. Ми щойно туди телефонували. Вона жива, але у важкому стані, - каже начальник підстанції міської станції швидкої допомоги Юрій Донюк.

Жінці поцілили у лоб. Її у коматозному стані та з пораненнями доставили до лікарні.

Загалом, до швидкої звернулося чотири людини. У них поранення у ноги та руки, одному попали у живіт. Всіх потерпілих доставили до міської лікарні.

- На місці чергують дві бригади швидкої допомоги, які за хвилину можуть надати допомогу. Наразі лікарів вистачає, - каже Юрій Донюк.

Відео дня
> Як повідомила о 15:30 журналістам "ВСІМ" виконуюча обов'язки головного лікаря міської лікарні Тетяна Дудчак, жінку та ще двох чоловіків оперують. Стан хворих важкий, тому наразі ніяких прогнозів не роблять. Чекають закінчення операції.

Станом на 17:15 хмельничанку, яку підстрелили біля СБУ, оперують нейрохірурги.

- У жінки дуже складне проникаюче поранення у голову. Стан хворої дуже важкий, але лікарі боряться за її життя. Троьох інших поранених чоловіків вже прооперували. У наймолодшого чоловіка непроникаюче поранення черевної стінки. Його стан стабільний. У другого чоловіка - проникаюче поранення живота, у третього - поранення у ногу із пошкодженням кісток. Чоловіки знаходяться у реанімації після операції у важкому стані, - каже Тетяна Дудчак.

По темі:

СБУшники підстрелили хмельничанку

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up