Молодь проводжала стару владу - носила труну вулицями Хмельницького (ВІДЕО)

Молодь проводжала стару владу - носила труну вулицями Хмельницького (ВІДЕО)
З гаслами "В Новий рік без старої влади!" активісти студентського страйкому з Дідом Морозом, труною, вінками та лампадками пройшли центральними вулицями Хмельницького.

- Ми хочемо піти у Новий рік без старої влади, у якій панує корупція. Ми хочемо, щоб в країні провели ряд реформ і ми почали нормально жити. Щоб ми досягли рівня європейських країн і нам не соромно було йти у Європу. Тому ми вирішили таку "прощальну скриньку" пронести вулицями міста, прощаючись з владою, яку ми не бажаємо бачити тут, - каже учасниця акції Ірина.

Відео дня
>

Акція стосується абсолютно всієї влади в Україні на всіх рівнях.

Автомобілісти сигналили процесії, перехожі махали руками, знімали на мобілки, а деякі крутили пальцем біля скроні.

Труну збираються залишити на майдані Незалежності в якості "подарунка" під головною ялинкою міста.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (30)
  • Anonymous

    зачем же удалять комменты противников???? ТАКАЯ СВОБОДА СЛОВА? ну да, все-же куплено
  • Anonymous

    придурки
  • Anonymous

    мда
  • Anonymous

    Кто тебе нравится - тот клон, скорее всего - школьник балуется!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up