На сесії обласної ради замилюють питання про звернення до Президента (ВІДЕО)

На сесії обласної ради замилюють питання про звернення до Президента  (ВІДЕО)
Депутати-свободівці влаштували пряму трансляцію сесії облради та протестують проти того, що не приймається звернення до Президента стосовно суспільно-політичної ситуації в країні.

Представники «Свободи» кричать «Ганьба Ядусі!».

Вони пронесли у залу засідань ноутбук  і самі влаштували пряму трансляцію сесії на майдані Незалежності. Їх намагалися вивести із зали за намагання зірвати засідання сесії.

Відео дня
> - Не заговорюйте питання! Може ви натравите на нас "Беркут"? Вам не привикати! - викрикуютиь свободівці.

Коли заспокоїли свободівців, взялися і за мера Хмельницького Сергія Мельника, який частину засідання просидів на місці одного з депутатів "Батьківщини". Міського голову змусили пересість у кінець зали на місця для запрошених. Що він і зробив, адже не являється депутатом облради.

 

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Ну це вже повна маячня, вибачте на слові. Що цей Ядуха собі думає? Має бути повага до колег!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up