У Хмельницькому зруйнували третій, останній пам'ятник Леніну на Ружичній

У Хмельницькому зруйнували третій, останній пам'ятник Леніну на Ружичній
Після повалення пам'ятників вождю біля "Новатора" та у парку Чекмана, мітингувальники вирушили на Ружичну - скидати останній.

ОНОВЛЕНО 15:20: частина монумента піддалася тиску мітингувальників - пам'ятник розколовся навпіл. Леніну відкололи обличчя і понесли на майдан.

Але монумент виявилося не так легко скинути з постаменту. Активісти розбили постамент молотом, а на пам"ятник закинули мотузок. Пам"ятник почали тягнути, і від тиску він розвалився навпіл. Верхню частину активісти ще кілька хвилин били молотом, відбиваючи обличчя та шматки від скульптури, а зтягнути ноги Ілліча не вдалося - вони залишился на постаменті.

Відео дня
> Пам'ятник біля "Новатора" демонтувало саме підприємство, а у парку Чекмана зруйнували мітингувальники.
Коментарі (12)
  • Anonymous

    Вільними від чого? Будь-яку ідеологію, можна змінити тільки іншою, більш прогресивною, ідеологією. Під словом прогресивною я розумію таку, що відповідає на ряд питань (почну з тих, які хвилюють мене як рядового обиватиля): - як і хто забезпечить мою безпеку? (вчора спалили СБУ і скидають пам"ятники Леніну, яка гарантія, що завтра не зруйнують мій дім наприклад тому, що він будувався при "совку"; або хто може спрогнозувати поведінку підвипивших малоліток, які з патріотичними криками "Слава нації" ходять ломають лавочки, розбивають ліхтарі і т.д.; хто захистить від безвідповідальності і безкарності чиновника чи посадовця, не важливо зараз чи потім, вони завжди були; (я може трохи перегинаю, але думаю сам зміст зрозуміло)) - як і де мені заробити чесною працею на житло? і при цьому жити тут у своїй країні, а не їхати у всякі там ЄС чи РФ, залишаючись зі своєю сім"єю. Якщо на харчі і одяг ще можна якось витягнути, то житло, я думаю, є проблемою не тільки у мене. - як мені залишатися людиною, розвиватися? порівняйте ціни на книги, квиток в театр чи концерт, туристичне спорядження, затрати на будь-яке хоббі пов"язане з творчістю, створенням чогось нового - і ціну на алкоголь, сигарети, навіть наркотики. Які заклади розваг переважають хоча б тільки в місті Хмельницькому. - які плани можна будувати на майбутнє? Кожний день інтернет, телебачення, слухи і загальний настрій бомбардує мене потоком негативної інформації. Мені постійно намагаються нав"язати страх, невідомість і непрогнозованість майбутнього. Як я не це повинен реагувати? Для чого це робиться, з якою метою? Я впевнений, що кожен зможе продовжити цей список. А тепер подивіться навколо. Що робиться? Хто може дати чітку і практичну відповідь на не такі вже й прості запитання. Як можна співаючи гімн України тут же робити безпорядки? Чим це допоможе? Скинули владу - добре, що буде на її місці. Як можна впевнено йти в невідомість і не розуміти простої істини: Якщо ти не знаєш чітко куди ти йдеш, то це не значить, що не має людей які тебе ведуть. Хто ти - вівця чи пастух? Завершу свою думку тим же запитанням, що на початку: про яку свободу і від чого може йти мова?
  • Anonymous

    Всім хто думає що це незаконно http://www.president.gov.ua/documents/5935.html абзац передостанній
  • Anonymous

    Що там облагоражувати? Зачистити територію і квіти посадити. Приємніше, ніж пам'ятники вбивцям
  • Anonymous

    Та комуністичні пам'ятники давно потрібно знести. Вірно роблять, хоча і не законно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up